Ја имав купено double wear 15мл и можам да кажам дека пудрата е преубава! Ме потсеќа на L'oreal Inafallible fresh wear, само помалку ми ги истакнуваше сувите делови.
Дали некој ја има користено пудрата на eveline ако некој ја има користено ќе може да ми каже каква е дали е задоволен од неа?
Неколку мислења погоре ја зборевме. Мене не ми е убава, некако не ми легнува убаво на лицето. Повторно не би ја земала. Но, сепак, на некого и му се свиѓа. Пробај ја, секако цената не е нешто многу, па нема што да изгубиш.
девојки не можам да погодам пудра никако .. помошш. имам нормално лице во последно време и ситни мозолчина ми излегоја предлог пудра без разлика на цената само да покрива ..
Штом ти треба со поголема покривност ти ја препорачувам оваа,јас со години ја користев и одлична е.Околу 700 денари е,ја има во Cosmo
Да ми препорачате некоја пудра со слична текстура како онаа на Катрис хд? Катрисот е добра но не ми е доволно покривна. Морам да ставам уште еден слој.. Цената не ми е битна кога се работи за пудра.
Не сум на користела оваа ама побарај на YouTube Ivana Panek, она има еден куп видеа со пудрава па ќе видиш каква е.
Во анабела на есте лаудер се покривни и течни... Една во тегет туба што е исто на есте лаудер.. покривност тешка категорија но мислам дека не е наменета за цело лице и не е водеста како катрис. Инаку можеш да си земеш коректор, катрис од истата линија со пудрата има таков коректор мн покривен. Истата амбалажа е со пипета само помало шишенце. Исто новиот на лореал Infallible full wear коректор е многу многу покривен.
Јас ја користам оваа од Евелин и сум презадоволна. Има фина покривност, долго стои на лице, не е скроз мат ама не светнува во текот на денот. Ако сакаш погледни на мојот инста профил (hristovskamarina) имам во highlight зачувано 8 часа носење.