Дали кај нас некаде е достапна нијансата Porcelain на Wet n Wild photo focus пудрата? До сега ја немам видено, а ми треба токму таа.
ja ima nekoj koristeno pudrata wet and wild nijansa nude ivory? Dosega ja koristev na max factor facefinity 3 in 1 nude pa dali bi odgovarala na taa nijansa. Na max factor pocna dami gi istaknuva suvite delovi na kozata pa citav deka ovaa e dobra i dosta e falena
Значи нема да ми одговара мене нијансата. Несум во можност да купам дирекно во дрогерија и да пробам мислев оваа нијанса кеми одговара
Ќе може ли предлози за доста покривна пудра, имам сува кожа и доста црвенило па сакам што попокривна пудра.
Купи зелен коректор и нанеси го врз црвенилото, а над тоа стави коректор според твојата боја на кожа.На крај фиксирај со течна пудра.Пробај ја пудрата на Боржуа за сува кожа.
За студентски буџет и за кредитни потрошувачи Овој период ми е сува кожата и пудрата е одлична, а цената е до кај 300ден.
Женски од Катрис hd пудрата која нијанса е беж неутрална светла? Слична да е како Bourjois HM serum 51, Estee Lauder 1N1 , Mac fix fluid NC15 Добив еден ваучер од една парфимерија па викам да ја пробам пудрава на Катрис
Не знам дали ги има кај нас.. Кај нас има 4 нијанси, 010,020,030,040. Евентуално ако донеле и други најанси.
Мене ми е предобра. Обично велат не е за сува кожа, а кај мене во зима оди накај сува (во лето комбинирана повеќе), ама со добра припрема (серум, хид.крема) мене ми е супер и во ладните денови. Мнооогу добро покрива, не е воопшто тешка на лицето, убаво се стопува со тенот, не се пресликува на облеката, телефонот, буквално цел ден ми стои. Јас ептен ја испофалив, ама ете мене ми е совршена.
Во ДМ има два вида на пудрата на Wet'n'wild, едната околу 400+, другата 700+. Која е разликата дали знаете?