Препорака за пудра за сува кожа до кај 400,500 денари, со средна покривност, слабо користам па не ми се даваат многу пари
Да ве прашам, дали сте виделе cushion foundations кај нас во дрогерииве? Maybelline или Loreal можеби?
Не знам зошто толкав хејт. @butterfly6223 Имам комбинирана кожа и ја користам скоро 3 години. Предобра е за ефтини пари. Не повеќе од 500 денари.
Дали може да ми предложете пудра (течна и камена)со добар состав.за сува до комбинирана кожа? Еве ке ја тагнам и @Biodevojka ? Ви благодарам
Не сме сите со иста кожа. Ако ми е добра ќе кажам, имам комбинирана кожа. Исто така не значи дека ако мене ми одговара Боржуа Перфект 123 не значи дека и тебе ќе ти е топ. Така да, не можеме баш 100% да бидеме сигурни за туѓа кожа.
На Алверде, ако имаш близу ДМ. Тие пудри се околу 200-300 ден , има една во стаклено шише и зелено капаче, таа единствено може да ти одговара. Друга на Лавера во Космо тинекс ама не знам која е цената можно е и таа да е скапа. Ќе ја тагнам @Biodevojka за повеќе помош
Дали некој ја има користено пудрава? Ја купив пред некое време од сити мол и ја користев некое време при што забележав дека лицето ми е полошо него порано. Е сега не сум баш упатена во овие работи, не знам дали е до пудрата или нема врска тоа. Иначе од секогаш сум имала проблематично лице, сега се влоши некако. Спојлер: Сликче
@buba4e89 јас ја немам користено оваа пудра што ја сподели @x-MajaEsposito-x. Со години ја користам ингрид идеал мат и за мене е една од најдобрите пудри што сум ги користела, а имам пробано многу пудри. Може пудрата да има состојка која тебе ти пречи, може си сменила и нешто друго од негата за кожа.