Дали знаете некаде да ја има оваа пудрда но со оваа амбалажа? Сега се со нова амбалажа и очигледно составот му е сменет, па не ми влијае добро на кожата
Не ме исфрла, но за мој вкус е тешка. Го дава оној ‘торта’ изглед на фацата на дневна светлина. Јас само навечер ја ставам, во комбинација со добра камена. Инаку имам комбинирана кожа.
@anggell доколку се сетиш, те замолувам пиши ми И ме интересира за оваа пудра, дали некој ја има користено и како е задоволен ?
Утре ако излезам ќе поминам во аптеката за таа што мислам дека ја има, и ќе ти пишам, не сум од Ск ама тие аптеки и во Ск ги има
Средна кон висока покривност, накај висока повеќе. Не исфрла и не ја суши кожата, убава е, да за преку ден знае да е онака пудреста али сепак е пудра (а не бб, цц крема) и е една од подобрите во dm.
Голема покривност, пудра за проблематично лице. Јас ја мешав со друга полесна, ми беше тешка само таа.
Ја користев порано убава ми беше,не ме исфрлаше само оваа е за комбинирана кожа. Порано ја сетирав со камена пудра и ми стоеше над 8 часа. Кавер ми е sh*t според мене,тешка пудра со густа текстура ама ја чувствуваш на лицето како кал да си ставала. Покрива многу но е тешка за комбинирана кожа. Според мене има далеку покривни и подобри пудри од оваа
Имам коментирано за оваа како од најлошите пудри кои сум ги пробала, паштета. Густа, тешка, ги истакнува линиите...никако!
леле, не можам да се решам... Предложете ми некоја пудра за мрсна кожа, но да покрива, денес ќе излезам да купам, сменив 4, никоја не одговара
Мене па оваа на Аура ми се допаѓаше , само треба да се внимава мнооогу колку ќе нанесувате, и по можност нанесувајте ја со сунѓерче. @MeAfterYou оваа пудра на Аура е за мрсна кожа и доста покривна. Друга 123 перфект на Bourjois би ти ја препорачала