Ја меркам одамна пудрава од Bell, сакам да ја пробам. Ме интересира дали во дм ја има или во Космо само го има брендов? И која цена е? @marama ја гледав кај тебе кога ја тестираше за целодневно носење, па затоа ќе те тагг, можеби ти ќе можеш да ми одговориш.
Бел ги нема во ДМ, достапни се во Космо или на dekorativaklasik.mk. Пудрата чини 784 ден. во моментов на dekorativaklasik.mk е 719 ден. и имаш бесплатна достава.
Леле не.. Ја користев порано, матт е ама ништо не покрива, буквално ништо, ко бебешка пудра да имам ставено на лице. Најди подобра.
Пак јас проблем со пудра. Значи не знам што е со моево лице ниту една не ми изгледа убаво. Користев на bell, таа во бела туба со алое, ми беше ок иако после неколку саати ми потемнуваше на лице ама веќе ја нема. Ја земав на буржоа хеалти мих , но не ми се допаѓа. Многу ми е жолта и ми се собира на лице. Не знам веќе каква да земам, не се битни парите само да ми е добра и да не ми мутира после еден саат. Инаку имам нормална кожа, сега кога е поладно знае да ми биде малку посува, но ставам хидратантна крема некое време пред да ставам пудра. Препорачајте ми нешто плсссс
Double wear Estee lauder. Или некоја друга која не оксидира, па да ја матираш со камена. Photo focus од wetnwild ми се погодила. И сега најново од essence течна со камена, и ок ми држеше некои 6 саати пред да ја извадам
И јас се помислив за Double wear , ама искрено не е за нормална, сува кожа. Есте има нова пудра, полесна е а трајна. Иако пишува мат, не е како обичната double wear Од MAC ѕирни ја pro longwear. Не е како fix fluid, непто полесна е а и пак трајна. Исто би ти препорачала и Клиник , Even better refresh , за сите типови кожа е и таа би ти се допаднала
Ke moze li predlog za pudra koja e trajna ja koristam od essens pretty natur za sekoj den no seooja pudra mi se brishe posle nekoe vreme koristam i prajmer i kamena, bi sakala nekoja ne za sekoj den pojaka ama da e trajna
Оваа ја земав, по препорака на продавачката, а сега гледам ова и се израдував Уште не сум ставила од страв дека пак ќе се разочарам