Ја имаше до лани во Анабела, скоро не сум проверила. Оваа е супер и за комбинирана кожа, мене сега скоро ми заврши ама мојата ја купив во Грција
Kade mozam da ja najdam pudrata na Ingrid ideal matt? Proveriv na standovite na revuar vo jumbo i capitol nemaa, vo city mall e zatvoren. Dali ima nekoja parfimerija vo Skopje sto gi prodava pudrive?
Cover me ти е најпокривна, само да внимаваш колку нанесуваш од неа , ептен една капка ќе ставиш па ќе надоградуваш ако треба и тоа со сунѓерче најдобро. Инаку лицето го прави како фотошопирано, буквално се покрива
Што е разликата од Loreal infalliable и Loreal true match? Која е подобра за нормална/ малку сува кожа? Која дава повеќе свежина? И со покривност како се?
Aura - Cover Me ја имам користено. Ако не сум грешка за сите типови кожа беше. Јас имам сува и не ми беше лоша. Ама покривна е и потешка, треба да нанесуваш мала количина, а убаво изгледа на лицето. Ми се допаѓаше мене. Внимавај со нијансите, некако мене многу темни ми беа дури и светлите, морав да ја осветлувам и мешам со друга посветла пудра. Затоа и не ја прекупив, нешто не ми се допаднаа нијансите.
True match дава посвеж изглед, а другата ми ги истакнуваше сувите делови. True match е малце помалку покривна, но сепак доволно покрива и е многу убава. Јас би ја избрала неа.
Позитивно сум изненадена од пудрава, прв пат ја земав чисто онака за проба оти ми се виде ептен ефтина. Имам нормална кожа која во зимскиот период ми е по сува. Фина прекривност а не е тешка воопшто, многу убав финиш дава. За цената од околу 250 денари ми е и повеќе од одлична. Проблем се нијансите бидејќи забележав дека нема голем избор ама јас си најдов соодветна.
I jas sum ista i sega pak i dadov shansa na borzua i nisto jas imam eden period kombinira nekogas syva koza i nikako da najdam pudra i setuvam i se i posle nekolku casa nekade ima nekade ne kako neizmiena izgledam grozno bas. Ako imate nekoj predlig za kombunirana nakaj suva koza pishete