Таа со 24h е повлечена, ја нема во продажба,сега е со нова формула, 32h freshewar, со витамин Ц и плус со СПФ 25, досега само еднаш се имам нашминкано, има висока покривност, не изгледа како маска на лицето , дава природен полумат финиш, е сега за минатата 24h незнам каква била, може ли да споделиш искуство?
Банана пудрата во прав на revolution каква е? Мислам нијанса,сакам да ја земам ама се мислам да не сум жута во лице после
Јас имам едно прашање,дали вие што користите пудра на Катрис сте задоволни,дали пудрата ја има и без мат ефект,и колку е цената на оваа пудра? Прв пат сакам да ја купам оваа пудра. Фала
Исто беше како што ја опиша и новава верзија. Јас се плашам многу да не е сменета формулата затоа што старата совршено ми одговараше.
Девојки предложете ми пудра слична на Boujrois healthy mix,ми треба за секој ден и да покрива, но да не е тешка на лице. Нешто од брендовите во ДМ или од Кико Милано ако имате искуство. Сакам да ја купам со gift card од east gate
Ќе пробаш тестер, мене единствено само меѓу веѓите ми беше како прашкасто, како да се перути кожата, незнам зошто.. За секој ден е супер и loreal infallible, со еден слој изгледа баш природно , но може и да се надогради со два слоја тогаш е со доста висока покривност. Не користам многу пудри и не се шминкам често, оваа ја пробав и гледав многу рецензии за неа и сум задоволна.
Loreal Infallible e за мрсна кожа,а таа има сува штом ја користи Хелти Микс. Лореал true match ќе и одговара повеќе. Јас ја користев таа матот HD како и да беше, воошто не бев задоволна. И ја дадов на мајка ми. Подобро земи ја Essence Pretty Natural
Оваа е таа без мат ефект. Ако ти е комбинирана-мрсна кожата мора обавезно да ставиш пудра во прав или камена.
Сега revolution ги има и во ДМ, на местото на rimmel ,барем во мојот град, дали во Скопје во некој ДМ имало revolution досега?