Јас имам многу бела кожа,со румени образи,не црвенило,на некој начин природно руменило хахахаха.Немам мрсна кожа,нормална,без ниту една ална,мозолче или било што.
За каква кожа е наменета пудрата и дали е добра? Имам слушано мноогу убави искуства но не знам дали ќе ми одговара, имам сува-нормална кожа
Ако е оригинал тогаш е одлична а ако е копија не би ти препорачала. Мене ми е така кожата понекогаш сувкаста. Но сепак одлично лежи. 10/10
Тука кај мене (во Грција живеам) баш сега овие денови има попуст Есте на сите производи , 50% попуст има , еве пудрава колку е , ако си во можност да си тркнеш до Солун ќе си ја купиш стварно по супер цена
Поубава пудра одмна не сум пробала. Прекрасна покривност, лицето не е зацементирано, цел ден трае и чувствувам дека кожата ми дише. Мојата кожа е комбинирана. Топло ја препорачувам, околу 650 ден е.
Ми треба течна пудра за суво лице што трае, ја користам Catrice true skin ама после 6 часа имам како „излупени“ делови во пределот околу носот. Ја користев и Borjuois healthy mix ама и таа не е баш нешто. Инаку пред пудрата ставам хидратантен крем.
Maybelline fit me odgovara li za kombinirana koza? За каков тип кожа се maybelline affinitone и maybelline fit me, и која има повисока покривна моќ?
Maybelline fit me во тубичка е супер за комбинирана и мрсна кожа. Мене ми беше навистина одлична, мислам дека нема утка со неа кога станува збор за овој тип на кожа, само пробај си да видиш дали ќе ти се допадне.