Loreal infalible е за масна кожа. True match е за нормална комбинирана, а Seventeen , зависи која? Имаш и за сува и масна кожа од нив
Мојата е нормална комбинирана, исто така и кожата на мајка ми е нормална комбинирана, но по виралните видеа на Тикток за Infallible пудрата ја зеде и е презадоволна. Споделете ваша препорака за пудра за нормална комбинирана кожа до околу 1000 денари.
Не верувам дека ја има во Македонија но, ако некогаш имате можност да ја купите од странство вреди секој денар. И јас ја штедам и повеќе ја користам за свеченост и многу покрива и дава некоја пре убава нијанса! имам бр. 4warm.
Супер е таа на Лореал ја имам пробано. На Bourjois 123 perfect ја имаш пробано? И таа ќе ти одговара.
Предложете ми некоја пудра, да има добра покривност, да не ми ја прави мрсна кожата, и да е до кај 1000 денари.. По можност да ја има во ДМ, или некоја продавница во Скопје, да не ја нарачувам преку интернет..
Само што купив некои производи од Fabuspot и се изненадив кога видов дека имаат нова промоција... тие имаат празничните грепки! Изгреби и освој до 40% попуст на одредени брендови.. Понудата важи за еднократно купување во периодот до 31.1.2023.