Имам видено Србија дека може да се врати отворен производ од dm ако не ти одговара, сигурно. Би требало и кај нас да може.
https://coslovemetics.mk/product/enough-collagen-moisture-foundation-13-100ml/ Корејска,одлична за сува нормална кожа,дава здрав изглед и не се дотрошува
И мене ми се допаѓа пудрава. Комбинирана кожа имам, но ми се допаѓа како стои и како се однесува на лице. Не го гипсира лицето, формулата фина, кремаста. Баш фино си ја врши задачата, препорака и од мене. Ама, како ја дотрошувате бре луѓе?! Ми се чини ко невозможна мисија, а криво ми е да ѝ пројде рокот. Пудрава ко Нетфликс ќе испадне - една да плати, три да користат. Ама шала на страна, ефектот е одличен, јас сум задоволна и од трајноста.
Не се дотрошува. Ај реков да сменам малку зедов хелти микс. Не можам,корејскава ми е подобра, толку здрав тен дава ,се навлеков ко дрога да ставаат толку убаво се чувствува на кожа. Сега нарачав и ми стигна и од новите верзии со спф50. Ги има на ихерб. Никогаш нема да ги дотрошам
Јас со мајка ми си ја поделив и пак нема шанси да потрошам 50мл. Следниот пат уште некој да вклучам во делбата, таман ќе испадне како стандардно шишенце пудра да сум купила и веројатно полесно ќе ја потрошам. А не па и дека вака е лошо. Нека има, ќе се шминкаме. Добра е, ми се допаѓа многу. Ја имам Хелти Микс и јас, одлично ми одговара и таа пудра, меѓутоа корејскава подобро покрива. Ја има кај нас новата верзија? Звучи ептен добро 50кава како за овој период сега, би ја пробала и неа со некоја следна нарачка од iherb.
Како ја подели,во друго шишенце ја префрли? Ова не ми текна, а можам на другарка ми да и префрлам,греота инаку ке остане. Ја нема кај нас , а на ихерб е ич пари, да ја нарачаш со некој. И за да смали поштарина јас ставам корејски маски,намалуваат. Или shipping saver product ги листа кога кога ќе ги пишеш во претражувачот.
Ја испумпав во празно шишенце. Си нарачав од али пластични шишенца со пумпица да ми се најдат кога патувам негде, ама ете се најдоа и за ова. Не е идеална опција пумпањево, ама ми беше шубе да ја отварам. Шанси немаше сама да ја трошам, а многу сакав да ја пробам затоа што претпоставував дека ќе ми одговара. И ете така и испадна на крај. Го знам ова хинтов со маскиве инаку, а сега ги листам овие со спф50. Повеќе видови се? Оваа со пептиди ми фаќа око, мислам дека неа би ја пробала следна. Или оваа rich gold за radiant skin. Ај ќе се одлучам, па ќе кажам на која пудра паднал изборот на крај.
За сува/комбинирана кожа предлог за дрогериска пудра? Сува ми е на некои делови околу чело кожата и миминално околу нос и образи, а на останатиот дел од лицето ми е нормална кожата. Овој потопол период немам толку проблем со сува кожа, во есен и зима ми е посува кожата. Само да не биде од Боржуа, не ми се допадна многу таа пудра. Нешто се мислев за некоја од Лореал можеби...
Ревлон колорстеј за сува кожа, една од најдобрите пудри што сум ги пробала. Штета што ја има само во Космо. Исто и таа на Лореал што ти ја препорачаа.