Десната ја користам јас, еве 3то шише завршувам и презадоволна сум. Немам мн да покривам но мн ми е лесна и на лицето му дава убав сјај
Девојки дајте препорака за течна пудра со мат финиш, имам масна Т-зона. Имам користено на Римел, сега користам на Аура ама за два часа оксидира и лошо изгледа на лицето, со оглед дека 12 часа сум на работа
Bourjois 123 perfect е супер Дали ги сетираш пудрите? Бидејќи ти е мрсно лицето обавезно да го сетираш.
Мене многу ми се допаѓа новата на Мејбелин Skin Tint, како серум пудра е. Ептен лесна на лице, средна покривност и долготрајна (имам мрсно лице). После која и да било пудра сетирам со пудра во прав.
Јас имам масна кожа, користев Manhattan, ама некако ми се познаваше, сега ја користам оваа, иако е многу течна, веднаш упива. Инаку и на Лореал даваат мат изглед.
После течна ставам пудра во прав на цело лице, некогаш само на Т-зоната, бидејќи само тука ми е мрсна кожата.
Ве молам препорачајте ми пудра за мрсна коса, ми треба најсветла нијанса, порцелан. Ама некоја што нема да ми останува на телефон
Сите прават флеки на телефон јас бар милион пудри што имам користено и немам најдено таква , особено кај мрсна кожа кога ќе поминат неколку часа, сетирана и се.. Мој предлог: Bourjois 123 perfect, Loreal infalliable во туба, Estee Lauder Double wear, MAC studio fix fluid..
Дали може од некаде да се нарача Ревлон колорстеј течната пудра? Знам дека ја има во Космо, но далеку ми е. Во близина имам само Еликсир, Шатци и ДМ а таму ја нема.
Кај мене во Грција ја има да се порача а и кај вас можеби ја имаат веќе донесено во ДМ или Еликсир. Јас до лани ја наоѓав тука ХМ серумот и многу ми одговараше , сега го смениле пакувањето
https://pourelle.mk/kategorija/brendovi/revlon/ Јас лично немам нарачувано од тука ама можеш да провериш
По цел тик- тол е хит серум- пудрата од trend it up hydro stay. Дали ја има кај нас и дали вреди за hype-от?