Оваа пудра гледам ја фалат на интернет, ако ја проба некој нека пише искуство Инаку јас Healthy Mix ја користам, веќе трета по ред, задоволна сум скрос. Има средна покривност и не ја суши кожата. Да ја дотрошам па ќе земам некоја друга, чисто за да сменам
Мене оваа од Wet and Wild ептен ми делуваше суво, ич не ме бендиса, така ми стои... Хелтито ми е супер, или пак некоја од корејските ББ креми.
Порано ги користев, беа супер, па нешто заебаа. Сега пак земав, прво dewy, а после и мат и двете ми се одлични, покривност 3.4-4/5, не оксидира, убаво легнува на лице. Јас имам мрсна ама дехидрирана кожа и обично мат пудрите лошо ми стојат, а другиве светнуваат. Ако немаш многу мрсна кожа, ќе ти одговара.
Здраво, која пудра користиш и јас имам мрсна дехидрирана кожа со дупчиња по лице и никако не можам да најдам идеална пудра
Ако сакате многу покривна пудра ГОЛЕМА ПРЕПОРАКА - Golden rose 2in1 пудра и коректор заедно. Значи брунки, флеки од брунки, мозолчиња буквално се покрива. Јас имам нормална до сува кожа и многу брзо се впива пудрата,дава малку како мат финиш. Само добра хидратација со прајмер или крема за лице, пудрата преубаво ке си легне на лицето. Цената мислам дека е 500-600 денари.
Покрива убаво, ама претераа со цената веќе. Секоја недела мислим ја поскапуваат. Ми текнува за 420 денари на почетокот ја купував. Пред една недела ја купив пак од голден роуз гтц - 650 платив. Овој прајмер го ставам под неа:
Точно. Јас пред неколку години прв пат ја купив и цената беше мноогу помала од тоа што е сеа. Сега пак и се вратив бидејќи другите пудри што ги пробав не ми беа покривни како оваа. Единствена маана е само што многу ја покачија цената. Btw фала ти за препораката,може да го пробам прајмерот,моментално го користам на essence од лубеница, ама мислам дека од него ми се појавуваат брунчиња.
Пробај го овој на тренд ит ап - bye bye redness, јас само тој го користам, мислам кожава ми ја смирува. Општо голден роуз на сите производи им имаат лупнато цени до плафон. Камената пудра од 250 денари на 400 (ама најдов на есенс уште подобра за до 300 денари и нема шанси на ГР да се вратам за камена), течните мат кармини чинам беа до 200 денари, а некни кога видов цена 315
Јас еднаш купив камена од ГР и ми беше темна и ја користев за контура Камена пудра што најмногу до сега ми се свиѓала е на Fit Me,ми прикрива и дава blur effect, не се ни приметува дека имаш ставено
Јас де мислев да ја купам Fit me. Ја користиш проѕирната или? И дали убаво матира? Дека имам доста масна Т-зона
Не, користам во боја што се, мислам дека мојата е 105 бидејќи сум мноогу бела во лицето. Јас имам нормална до сува кожа и мене многу убаво ми лежи на лицето. Другарка ми ја проба и многу и се свиѓаше и си ја купи. Таа има мрсно лице. Искрено јас ако сум цел ден на факс, па испадната и пример сум нашминкана веќе 6-7 саати, знае многу малце да ми свети лицето кај порите и брадата. Ама сметам дека која и да е камена би била со истата маана. И да дојде до тоа само еднаш ќе го натапкаш со блендерот и супер си. Btw со пудрата имаш и сунѓерче шо ти иде со неа, под пудра се наоѓа само капачето треба да го подигнеш, јас касно дознав
Здраво драга, ова е ЦЦ крем ама одлично покрива како пудра. Нема воопшто парфем во составот и јас лично ја обожавам.