Ја имате некаде видено Ревлон Колорстеј пудрата за масна кожа? Веќе подолго време не можам да ја најдам, во Космо се останати само најтемните нијанси, а мене ми треба 180.
Essense 16h ili Maybeline vo tubicka fitme mislam deksa pise spored vas koja e podobra za normalna koza dosega koristeno bb krem garnier (malku mie temna nijansata) ili preporaka za pudra do 500 600den za sekoj den ili bb krem da go ima shatze, dm
Ако си ја имала претходно, пробај прво од тестер дали ќе ти се допаѓа новата формула. Погуста е и многу тешко мириса. Посакувам да не ја купев.
Ќе проверам. премногу долго ја немам користено. Барам секојдневна пудра што не е претепка а фино изедначува и дава убав изглед
Бб кремата на Миша ја имаш пробано? Јас пудриве скоро и да не ги користам веќе од кога ја земав оваа крема, лесна е покривна, ако имаш сува кожа не мора ни камена пудра да ставаш. За Буржуа , во Космо тинекс можеш да провериш за нијансите
Не нешто де предомислив. Enough ја имам, во моментот супер здрав сјај итн а после како зејтин да сум се намачкала.
Од која пудра сте задоволни имам сува кожа па која би ми ја препорачале? Одамна ја барам подлогата Yong Derm ама ја нема
На оваа подлога ли мислиш? Ако е оваа јас ја купив пред некое време од маркетот Веро во Веро Центар (Џамбо). Таму ја има.
После мојата вечно непреболена Pretty natural од essence, никако да си погодам пудра. Да замолам за предлог за пудра со средна покривност, за комбинирана кожа. Да не оксидира и да ја држи т-зоната колку-толку мат.