А тоа не им е магацин? Го имам приметено еднаш , тоа е во зградите убавици така? Значи можам да одам таму да си купам? Си користела? Сакам многу покривна пудра , за комбинирана кожа
Имаат магацин позади, напред е продавница каде им се изложени производите. Слободно можеш да разгледаш и купиш, помагаат и тие за нијанса. Ама бош време имаат, до кај 3-3 ипол работат
Која од овие е подобра? Немам толку мрсна кожа, колку што му треба покривна и да изгледа убаво 8-9 часа.
Таа десно ја имам користено и е добра, покривна е, ама за да ти потрае толку најдобро е да ја сетираш
Феминки препорака за пудра за сува кожа не многу покривна, сакам да го има оној сјаен финиш. Моментално ја користам ББ кремата на Миша и некако лицево ми се презасити од неа, ко да ми влегува и ги отцртува сите линии
Колку време ја користиш таа на миша? Јас ја имам 2 и пол месеци и сеуште ми е супер имам иста кожа како ти. Оваа од се до сега најмногу ми дава сјај на кожата веројатно што е бб крема а не пудра. Пробај со друга бб крема најдобро
Wet n wild мене ми се двоеше од кожата после 2 саати ми се собираше, со други пудри не сум имала таков проблем