Devojki predlozrte nekoja dobra pokrivna pudra kako za posebni prigodi, a da ne izgleda kako fasada na liceto. Za kombinirana koza
Дали може некој да ми каже која нијанса од мат пудрава е најслична на 130 од Лореал Инфалибле? Инаку ја побарав во ДМ ама не во Скопје и не им беше ставена на попуст
Мислење за оваа? Ја користам Лореал мат ковер, но на жешково не ми се сетира добро ниту со мејбилин камената. Останува мат, но многу лесно ми се брише штом се допрам со телефон пр.
Фала ти...јас последен пат ја купив 2015 година, внимавај да не е некоја стара со стар рок. Можеш да ми ја сликнеш? Јас сум презадоволна од пудрите на Буржуа. Сите ми се имаат погодено.
Ја нема, прашував и таму....нема веќе да ја носат. Ја земав за проба Loreal Infaillible која на попуст беше во Шатци 810 ден, а во Дм околу 750 ден ја купив.
Некоја добра покривна пудра за сува и осетлива кожа? Која и да ја пробам ми излегуваат мозолчиња и не можам да го средам лицето после тоа
И како е во споредба со 123? Покривна е, да не светнува ми треба за 8 часа и да е лесна. Не ставам многу. Мене ми предложија една нова од Буржоа за комбинирана кожа, ама пак не сакам да испробувам...
Која поточно? Јас ја користев air mat, 123 perfect, always fabulous , healthy mix serum најсветлите нијанси и не ми се случило нешто вакво