Оваа ли е другата верзија? Треба да се збогувам после 5ипол години користење. Моментално ја користам последната
Не Оваа е Само е потечна и има подобри нијанси Пробај ја може да ти се допадне Таа погоре ти што ја стави е за сува кожа
Девојки препорачајте мат камена пудра со нормална цена. Пред некој ден ја купив од catherine arley и се разочарав, цела е со светулки.
Сакав да ја земам maybelline fit me онаа во туба, ама на тикток ми излезе видео се жалат дека им правела акни и на оние со чисто лице и на тие со кожа склона кон акни. Ваши искуства?
Јас ја имам камената на Eveline ,со години ја користам и мн покрива.Која течна пудра да ја користам одоздоле,најчесто Deborah ,обавезно ставам камена на Eveline.Препорака
Немам такво искуство, ама пудрата не е добра, го пресушува лицето и изгледа ко гипс да имаш ставено. Чудна ми е, а комбинирана кожа имам, решив да ја пробам дека доста ја фалеа. Ништо чудно да предизвикува акни, ко бетониран си во лицето со неа, и затнува пори.
Јас ја користам. На мене ми одговара. Една недела ја користам. Се надевам дека во иднина нема да имам проблем. Претходно ја имав на Catrice all matt, aма како да не сум ставила пудра на лице Ќе ја дадам на некој. Прво сакав да ја земав на Лореал, ама го немаше бројот што го барав.
Сакав да пробам некоја нова за секој ден, моментално ја користам ББ кремата од голден роуз и океј ми е ама 500ден ја направија за обична ББ крема и за тие пари сакав сега нешо подобро..
Пробај ја новата пудра на Аура, хидра мат. Одлична е, средна покривност, може да се надогради. Има природен изглед, не е сјајна, не е ни мат мат, значи некој полумат изглед дава. Многу убаво се носи и баш е лесна на кожа.
Devojki so kakva pudra go postignuvate toj plump efekt na lice? Znam deka se bitni I prethodnite cekori no mi treba takva pudra. Imam probano poveke no niedna ne mi go dava efektot. Ako e mat, kozata mi se peruti ako sjajna mi se mrsi. Sepak vo posledno vreme iako imam t Zona kombjnirana poveke mi odgovaraat pudrite nameneti za normalna kon Suva koza. Predlozi?