1ви Септември(среда) Тиесто во Скопјеее!!!Ааааа конечно,едвај чекам да одам и знам дека ќе си поминам најубаво ,а вие? http://www.youtube.com/watch?v=b3mOLJvbBwQ
ТИЕСТО во Скопје!!! Порано многу повеќе го слушав, да не ги набројувам хитовите кои знам сеуште се популарни помеѓу младите. Од новиот албум знам само 2 песни... ама знам дека тоа нема никаква врска, секако дека тој како дј нема да пушта само негова музика, туку повеќе ќе пушта музика од други дј-и. Така прават обично - прават техно журка. Ја раздолжив - да си кажам дека нема да одам.
ТИЕСТО во Скопје!!! Сега мислам дека ќе пушта повеќе негова музика зошто го промовира неговиот нов албум,секако ќе има песни и од други дј-и кои што он си го одбрал и сигурно барем два хита негови најголеми мора да пушти,по журкиве сите пуштаат така.Иначе баш штета што нема да одиш....јас мислам дека тоа ќе биде голема дашавка и шоу
ТИЕСТО во Скопје!!! И јас верувам дека ќе биде. Have fun и после настанот чекам да ми кажеш во кратки црти како било... иако нема шанси да ми кажеш дека не ти било убаво....
ТИЕСТО во Скопје!!! Ех баш ми е криво што нема да одам ! Цел живот за тоа мечтаев и сега ништо. Секогаш ги испуштам сите кул ствари
ТИЕСТО во Скопје!!! Јас баш сакав да одам, ама утредента патувам, така што не можам да одам. А ептен сакав да одам на Тиесто, а најмногу ме нервира тоа што е на први!
Тиесто во Скопје!!! Сигурно е дека бил букиран за сабота и недела на други места како на пример Ибица зошто викенд да дојде ДЈ е мн поскапо а таму сигурно му даваат милионче Мене ок ми е датумот...немам обврски сега на факс уште не сме почнале ама и да бев на школо,работа,факс-големо чудо една вечер немаше да проспиам