@IM.TMKQ Сите епизоди можеш да ги најдеш на Popcorn Time кој треба да го инсталираш(бесплатно е). Ако не сакаш да инсталираш ја има на couchtuner.com но без превод
Луѓее си изгледав сите епизоди што се излезении.. Не можам веќее да чекаам, ќе умраам.. МНОГУ ЈА САКАМ СЕРИЈАВА од 2013 ја гледаам и некако ептен сум приврзанаа, шо ќе праам кога ќе заврши паа Има ли некој друг што како мене hard core is shipping #Scalia, т.е. Скот и Малиа? Многу сакам да се заедно уште од 4та сезона и да....
Фрој, Дерек, Стајлс, Исак ... многуу се кјууут Сите епизоди се излезени, јас сум до 6та.. Не ми е до крај изгледана.. Дали Скот и Малија ќе бидат заедноо?? Баш ме нервирааа Малија
Јаас умирав Скот и Малиа да бидат заедно уште од 4та сезонаа, фајналии Луѓее завршии серијаваа, шо ќе праам ја сеа?
Наводно ќе има нова серија со иста тематика. Колку што знам некои и од старите ликови ќе бидат вклучени. Само не знам точно кога е планирано да се реализира истата. Колку само нестрпливо чекав да излезе нова епизода, навистина добра серија.
Здраво сакам да ве прашам дали има некој заинтересиран да оди во Италија, Рим. Ќе бидат овие глумци од серијата од 12-15 јули. Многу сакам да одам ама незнам дали ќе ми дозволат од дома. Ако има некој заинтересиран нека ми пиши. Па ако ми дозволат може и да се дружиме.
Јас. Со еден збор НАЈПРЕКРАСНО нешто, во еден здив го изгледав. Да бидам искрена некако емотивно го довижеав сето оваа Се беше топ, само ми фалеше Стајлс Спојлер: ДЕРЕК А смртта на Дерек...воошто не очекував
Оваа серија ме враќа во тинејџерство и некои убави денови. Сега да ја гледам не верувам дека ќе ми биде толку интересна како во средно кога ја гледав.