За мене тинејџерска соба искрено не е стрикно завесите ќе се само сини, тепих ќе нема, голем телевизор, се ќе е под конец, сцеќи , вазна, икибана се се ама баш се да е розово, бирото да е празно ,или сл. ама секој си има различно мислење нели ? Па вака мојата е во три бои зелена, портокалова и беж и нормално боја на дрво, жолти ѕидови, пуно постери, голем лустер, шарено перде, кревет на два спрата, два шифоњери, компјутер, онака украси, фотографии, полици, фиоки за книги, аквариум, телевизор, некои кукли (на малата сестра нормално ххахах ) тепих со мечиња, ѕвездено небо и така на некои мош не му се допаѓа таква ама за мене е идеална можеби не е совршена ама идеална е
Јас па ич не сакам соби у некои како да ги кажам,тешки,темни бои,сакам бе “свежина’’ да има во собата,светло,распространето,не збутано,темно,наџиџано,некако нервоза ми ствара...
Ајде да бидам искрена мразам вакви што ке ми се дрва во кревет(сигурно уште во првиот сон ке го скршам ссо нога) трагично романтично Спојлер Ако не ви се отвараат цели слики отворете а во new tab Обожавам вакви Скромно нели?