исто како јас да сум го пишувала ова...омилени ми се тие само би ги додала и 16 wishes и Christmas Cupid
може ли некој да ми препорача некој филмови како Mean Girls, Wild Child, John Tucker must die, Cinderella Story...со средно школо, bitches....
Ауууу вакви филмови има милион Aquamarine , She's the man , Sydney white , Easy A, Love wrecked , What a girl want , Hot chick , Sleepover, the house bunny, It's a boy girl thing, the clique, 17 again, 13 going to 30, wild child, The princess diaries 1, 2, Jawbreaker, Stick it, D.E.B.S, Bring it on 1-5, Sorrority wars, Confession of a shopacholic, True Confessions of a Hollywood Starlet, Legally blone 1-2, bride wars, Cruel intention 1, 2, 3 , и некое тинејџерско хорорче како Tamara , Jennifer's Body , House of wax Ги има уште но само на овие ми текна
Гледам тинејџерски филмови,а едни од по омилените тинејџерски филмови ми се The Last Song,Monte Carlo,Mean Girl 1 i 2
Спојлер Инаку ги имам гледано She's the man, Mean girls- не ми текнува на други а ги имам гледано доста
Не ги сакам баш многу тинејџерските филмови. Некако ми се празни, немаат никаква порака, предвидливи (не, не се обидувам да звучам возрасно)...Можеби има и некои убави но јас ги немам гледано. Кога бев мала многу сакав да ги гледам затоа што мислев дека така ќе изгледам „повозрасно“.
Многу ги сакам овие филмови и еве ги моите најомилени филмови што секогаш кога ми е досадно си ги гледам -Mean Girls -Meang Girls 2 -Hot chick -13 going on 30 -Wild Child -American Pie 1 -Aquamarine Еве овие ми се најомилени имам гледано многу други ама овие ми имаат оставено најдобар впечаток баш се тинејџерски
1.She's the man (преубав е ) 2.LOL 3.Princess Protection program 4.A Cindyrella story and Another Cindyrella story 5.Monte Carlo
До сега ги имам гледано овие (планирам уште да гледам) Инаку многу ми се интересни. LOL (тој со Мајли) Play like Beckam Тhe last song Another Cinderella Story (со Селена Гомез) Theen beach movie So undercover Project X John Tucker must die Mean girls She's the man Nancy Drew Bridge to Terabithia 17 Again Prom Take the lead The perfect man Step up 1, 2, 3, 4 Monte Carlo Ice princess The sisterhood of traveling pants 1,2 Толку се засега
Јас од тинејџерскиве филмови го имам гледано The last song,Моnte Carlo,Bridge to Terabithia и Mean girls 2. А,ќе ги гледам и овие што сте ги пишале.Го гледав до сега Legally Blonde не знам дали спаѓа во тинејџерски но,многу јако филмче дефинитивно
Овие ги гледам кога се тепам од досада.Некои поубави се: Legally Blonde,She's the men,What A girl wants,LOL
Monte Carlo,Another Cindrella Story,Freaky Friday,Pitch Perfect (музички/тинејџерски филм),Step up 1...