Најдобри според мене Mean girls Another Cinderella Story Twilight не ми текина сега има многу што се добри онлајн можете да гледате на : letmewatchthis.com
Princess Diares 1, Princess Diares 2, How to lose a guy in 10 days, Cinderellance upon a song, Cinderella, Frozen (иако е цртан филм многу е интересен), Smurfs 2 и многу други само не ми текнува во моментов
Не многу често но сепак некогаш ги гледам за релаксација.Некои од поомилените ми се: Legally Blonde,Тhe princess diaries(1,2),Ice Princess...но сум гледала уште многу други!
Авантурата на Шарпеј(Sharpay's Fabulous Adventure) [2011] Во овај филм главна улога имаат Ashley Tisdalе и Austin Butler. Одличен тинејџерски филм.
Авантурата на Шарпеј(Sharpay's Fabulous Adventure) [2011] Само што го изгледав филмчево.Искрено не е нешто посебен отцена 6/10. Сакам тин филмови,но не вакви...
Според моите тинејџерски години, нормално дека овие ми се омилени. Има многу од нив па не би знаела од каде да почнам да набројувам... Многу добри се: -LOL -So Undercover -Chalet girl -What a girl wants и уште мноооооогу други.
Wild Child Monte Carlo Pitch Perfect Freaky Friday The last song 16 wishes Another Cindrella Story Hot chick
Според мене најдобри што сум ги гледала се The Last song ,she's the man и 16 wishes предобри сее!! Понатаму уште ќе гледам .
Нема тинеџерски филм што не е убав . Еве некој филмови што ги имам изгледано: -Wild Child -The Last Song -The First Time -So Undercover -Twilight -LOL -Easy A -Pitch Perfect -Spring Breakers Други не ми текнуваат