Омилен жанр на филмови ми се овие пошо сум тинејџерка хахаха ама скоро се иам изгледано и ми фалеа филмови за глеање веќе Леле еј фала ти,пола од овие ги неам глеано,чим се тиин ќе им даам шанса.
Да ги гледам, ама сега имам проблем што веќе не можам да најдам филм од тие кој го немам гледано. Омилени ми се: The prince and me Wild Child Another Cinderella story Walk to remember The perks of being a wallflower......
Еве нешто и од моите омилени што сум ги гледала оваа година: 1.Legally Blonde 2.The edge of seventeen 3.Why Him? 4.Middle school:the worst years of my life 5.Bring it on:Worldwide #cheersmeck 6.Good kids 7.The first time 8.The Sisterhood of the Traveling Pants 9.Me before you 10.The DUFF
Мене тинејџерски, ми се интересни овие со cheerleading (Навивачкиве) и некои такви со натпревари, или танцови.
Не ги гледам често но еве некои: Mean Girls, She's all that, 10 things I hate about you, Down to you, Girls and Boys, American Pie (1,2,3,4,5), Easy A, The Cinderella Story, I know what you did last summer, и други..
Го препорачувам, многу е интересен Синоќа го гледав за прв пат и лично многу ми се допадна. Тинејџерски романси многу ги обожувам токму овој е таков
Едни од омилени- Pretty in pink, 10 things I hate about you, dazed and confused, stealing beauty, empire records.
Јас повеќе ги сакам оние старитe тинејџерски филмови од '80-те, па и '90-те. Многу поубави ми се од поновите. Во последно време па и немам пронајдено некој понов филм од овој жанр кој би ми задржал внимание. Или ги надраснав ваквите филмови, или навистина се тапа. Мои фаворити: Pretty in Pink The Breakfast Club Sixteen Candles Say Anything... Better Off Dead... Dirty Dancing (можеби) Clueless ...повеќе од очигледно е дека Џон Кјузак ми е симпатија.
Гледам во темава од 2018 се нема пишано ништо. Па ајде да ја активираме, сигурно имаат излезено нови филмови овој период. Овие што ќе ги предложам не знам дали се баш овај период излезени но се понови. To all the boys I'v loved before 1 To all the boys I'v loved before 2 After The kissing booth Midnight sun
Јас уште си гледам тинејџерски филмови. Сега скоро ги гледав по стоти пат: Legally Blonde 1&2 The Hot Chick What a girl wants Big Fat Liar Agent Cody Banks 1&2 Just my luck Spy next door Cinderella story Ella Enchanted The Princess Diaries 1&2 Heathers (не е класичен тинејџерски филм, посериозен е) Некој да ме слушне што гледам на овие години.