Песната ми се допаѓа многу. Певлива, убав ритам, лесно се памти и мислам дека после "Црно и бело" е една од подобрите песни што биле на Евровизија. Што се однесува до Тијана, некои нејзини песни ми се допаѓаат но ете не ми се допаѓа како звучи песнава кога таа ја пее. Сто пати подобро би било кога би пеел некој друг но ете што е тука е. Само нека вежба многу многу многу да си го дотера гласот барем малку и ајде, па со лесно.
Добро зарем некој сеуште следи и гледа Евровизија? Се сеќавам пред повеќе од 5 години кога ни беше традиција со другарките да се собираме заедно секоја година со пуканки пред телевизор и да ја следиме Евровизијата. Навивавме и уживавме во настапите и песните. Ми фалат тие безгрижни времиња... Тоа беше спектакл на годината и нетрпеливо го исчекувавме со месеци, а сега? Сега не знам кога ќе биде, ниту пак ме интересира. Да не беа порталиве немаше ни да знам кој ќе не претставува... Ептен ми е излишено - не е повеќе тоа што беше, а тешко дека некогаш повторно ќе биде
Повелете спотот http://www.youtube.com/watch?v=eU7Edft3eRY Ништо посебен според мене. Може јас имав повисоки очекувања ....ама спотов не е повеќе од просечен, а и костимогравијата е 0.
Според мене, спотот е катастрофа. Ама онака гоооолема катастрофа. Нема никаква приказна, ништо не е поврзано. Освен тоа што се распоизголени. Очекував многу повеќе. Навистина не ја сфаќам поентата на спотот? Со исклучок на тоа што делови се копирани од други пејачи и тоа што сакаат да привлечат пажња со голотата. Ништо друго. Никоја допирна точка со текстот на песната. Очигледно сакале да постигнат нешто со мускулчињата. Ама овие освен тоа што се набилдани, не се ништо друго. И многу ме нервираат некои квази патриотчиња. Ако пишеш негативен коментар, одма те праќаат на Голи Оток, не смееш ништо негативно да кажеш, за некој македонски претставник. Јас го поддржувам со тоа што ја претставува Македонија, ама не значи дека ми се допаѓа. И дека по дифолт мора да пишувам само позитивни коментари. А бе, таков ни бил менталитетот, да си плукаме по нашето.
Голотија на мегдан Сосема во ред ми е спотов, од причина што.. до сега кај нас не е имало некој спот, кој ќе измами воздишки. Барем кај мене не. Сите се просечни, евентуално потпросечни. А спотов за евровизиската песна, ми е микс од спотови на странски песни. И така, ако не друго, барем очи си исплакнеш
се радувам што оваа година на евровизија нема да не претставува некоја свиња замотана во завеси (есма), Тијана добро изгледа има добар глас а и песната навистина звучи добро, секако нема да не изгласаат меѓу првите, но се надевам нема да бидеме ни меѓу последните
Да бидам искрена Тијана никогаш не сум ја сакала како естраден уметник од причини што многу се занесува кога е пред камери и кога дава интервјуа.Тоа е мое лично мислење за нејзиното однесување но мислам дека има квалитет и е добар вокал.Што се однесува до песната,добра е не е многу лоша но ритамот сум го чула 100 пати во 100 песни, али ок. Текстовите на сите 3 верзии се различни и тоа не ми се свиѓа баш.Динамична е и не сум баш сигурна дека е добра за на Евровизија.
Мене па 100 пати поќе ми се допаѓа македонската верзија од англиската, ама секој си има свој вкус Спотот само голотија, просечен ми е, иако мажите се топппп
Има добар вокал, но спотот според мене нема врска со песната и не видов женско повеќе личи на геј парада. Но секој си има свој вкус.
А како стигна србинкава да не претставува на Евросонг? Мене тоа ме чуди. Од милион дрољици во нашава држава (зборам за "пеачки" оние што се прават) они ја избрале оваа што се отсели од Македонија. Како тоа странец ни ја претставува државата на Евросонг? ilent:
Мене баш ми се допага спотот и мислам дека е наjдобар од сите спотови досега што биле за евровизиja А коja дата е евровизиjaта?
Убав избор на песна, само да не ја пее на македонски, на англиски поубава е Сигурно ќе бидеме подобри од лани, така да...