Многу е тежок, ако си љубител на ваквите парфеми тога е полн погодок , мене лично не ме бендисува. Мој избор е Фулспид на АВОН. Позз[/quote] Мислиш многу е јак? јас сакам да е јак и да не проветрува многу брзо,сакам да трае што подолго. [/quote] Епа овој трае , трае ....... [/quote] Ти благодарам многу"SuNsHiNe989.поз
LITTLE BLACK DRESS, FERGIE и PUR BLANCA се според мене, најдобрите парфеми од авон, не затоа што само нив ги користам, туку другите не ме воодушевуваат, некои премногу јаки, некои многу цветни. Овие ми се омилени
Ќе ве замолам да не се мешаат темиве Тоалетна вода од Авон и Парфеми од Авон бидејќи парфем и тоалетна вода не е исто Конкретно, гледам дека се спомнува Little black dress, што е парфем, а не тоалетна вода.
Ќе може да ми кажете која цена е Селебре? Го нема во оваа брошура, ама ме интересира која му е вообичаената цена?
489 е во каталог 2 ја оваа тоалетна вода си ја порачував стално,ама преубава ми беше. и беше нежна, и многу свежа а и доста траеше, штета што веќе ја нема
Ovoj parfem e najubav od avon najnezen miris ima https://www.google.com/url?sa=i&rct=j&q ... 1778442597
омилен ми е Secret Fantasy, совршен : прекрасно мириса, доволно трае, овошно-свеж парфем е , и е многу погоден за лето, препорачувам
Мислење за Avon Attraction? Сакам благи, ванилести парфеми, па ме интересира дали е овој таков и дали се задржува подолго.