Топлес

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Superiska, 9 април 2010.

?

Се сончате ли топлес?

1. Да

34 глас(а)
    11,6%
  2. Да, но само во странство

81 глас(а)
    27,7%
  3. Не

177 глас(а)
    60,6%
  1. s1a1n1d1r1a1

s1a1n1d1r1a1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2010
    Пораки:
    1.685
    Допаѓања:
    14.362
    Јас не би се сончала топлес. Не ради луѓето или местото или не знам што, туку едноставно јас знам дека не би се чувствувала убаво и слободно така соблечена, а нели поентата е да ни е на сите најубаво и најопуштено на одмор. Така да, секој како што си сака. :lol:

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Маријана10

Маријана10 Активен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    16
    Јас еднаш во Бугарија го имам соблечено горниот дел, но некако, незнам... имаше и повозрасни луѓе, со деца.. некако не ми беше баш пријатно. Но на мојот дечко му се допадна тоа :):l: upload_2015-9-6_13-4-16.png

На diskreten32 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.357
    Допаѓања:
    6.834
    Сакам да можам да се сунчам топлес, ама искрено не би...Најпрво ми е срам, а исто така, како што кажа Маријана погоре, воопшто не би ми било пријатно, пред повозрасни луѓе и мали деца..

4. Askopje

Askopje Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    258
    Допаѓања:
    547
    Јас не би ...

5. Topless girl

Topless girl Нов член

Се зачлени на:
    7 август 2017
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Девојки планираме во Охрид на одмор да одиме па бидејќи првпат одам на одмор во Охрид сакав да прашам дали има нудистичка плажа или пак ако нема нормално ли е да се сончам топлес на нормална плажа, имате ли видено некоја топлес виз плажите во Охрид? Сте биле ли вие топлес на плажа? Како реагираат луѓето бидејќи сеуште живееме со заостанат менталитет? :| Минатата година во Албанија се сончав топлес, не на нудистичка плажа и се беше во ред, никој не ми обрнуваше внимание па сакам да прашам пред да го направам тоа во Охрид пред да бидам нападната, избркана, исмејувана или слично. :wasntme: Фала однапред. :D

6. biGirl

biGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    2.918
    не би се сончала топлес и не дека ми смета коа гледам голи по плажа цицките не ми го задржуваат вниманието ахахахха
    имам пливано гола неколку пати ноќе во грција и топ ми било ама сунчање топлес но

На Topless girl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.386
    Јас лично до сега не сум била топлес на плажа ни со друштво ни со моите рано ми е малку.
    Во Македонија не памтам да сум видела некоја типка без горен дел, во Шпанија и Бугарија да.
    Искрено кај нас тоа е сеуште лошо сфатилво.Има лица со застарени сфаќања ништо чудно да ти дојде некој да ти труби како е срамота и се тоа.Сепак секој си го експонира своето тело како што тој сака.
    My body, my rules 8)
    Во иднина можда би пробала да се СОНЧАМ така, не ради леле видете ме и онака не сум нешто развиена нема шо толку да се види.Многу пати во длабокото сум се одврзала да си пливкам на раат и баш онака лабаво си се чуствувам.
    А кај нас пример во Охрид, Дорјан не би затоа што не сме такво општество, ама знам дека ќе звоца некој и нема да ме повреди тоа туку ќе ми направи краток спој во главата и после (wtf) :punch: :@

На Alisa22, Desi1991k, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Sweetlove_0312

Sweetlove_0312 Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2017
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    13.381
    Јас би имала храброст да се сончам топлес единствено кога нема да има многу гужва на плажата и на одмор некаде каде што не ме познаваат. Во Охрид нема шанси да се сончам топлес, едно затоа што ќе ме мислат за ретардирана и друго што ќе е непријатно. Кога би била на плажа во странство, некаде на остров во Шпанија, каде што никој не ме познава без проблем би се сончала.

На Desi1991k и Feminka22 им се допаѓа ова.
  9. RainbowButterfly

RainbowButterfly Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2014
    Пораки:
    383
    Допаѓања:
    727
    Не, срам ми е. :D

На Herrera му/ѝ се допаѓа ова.