Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Топлес

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Superiska, 9 април 2010.

?

Се сончате ли топлес?

1. Да

34 глас(а)
    11,6%
  2. Да, но само во странство

81 глас(а)
    27,7%
  3. Не

177 глас(а)
    60,6%
  1. PrettyWoman

PrettyWoman Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    19
    Потполно се согласувам особено ако се работи за девојка од Охрид. После не ќе можеш да излезеш од дома со прст ќе те покажуваат. Јас сум од Охрид и сакам да се сунчам топлес но нема шанси тука!!!

2. Nannaa

Nannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2010
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    30
    Не ми е страм да се слечам топлес ама некако таа работа јас лично не ја поддржувам. Некако ми е ... невкусна. Мислам дека се знае како се оди на плажа.. сепак треба да се има некои граници... Ни за надвор од границите ни во МК... Затоа во странство пола од народот се разведени а пола нејќат со очи да се видат... Не е цела работа од тоа, ама дел и од тоа е...

3. Wind

Wind Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2010
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    28
    Не ми е срам да се сунчам... Но никогаш на нашиве простори :) Ние сме село бе... Цела држава...
    Утреден нема од дома да можеш да искочиш... Уф да сум негде надвор од државава кај што никој не ме знае и кај што нормално има многу девојки да се сунчаат топлес :) Без размислување!

4. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Да сум некаде подалеку на одмор не само градите да ги покажам туку и гола би се слекла да си ја исончам така убаво :D ,тоа ми е неостварена желба 8)

5. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    da da ne po vrat po sija i sigurno stalno ke ti paga cigarceto :D

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    Се пронајдов во постот :)

7. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Кај нас топлес ако сакате да сте на секој мобилен и во секој град може . :lol:
    Пред неколку години имав гости од Германија и ајде во викендицата сакаа да ги одведам .Ги одведов што го одведов но им се бендисал амбиентот па посакале да го фатат високото сонце во топ форма- топлес .Ги предупредив ова не е Г.....тука и воздухот има очи и навистина после неколку дена кога се вратив комшијата ми кажува .Ех да си жива и здрава очи исплакнав ама рацеве празни ми останаа :lol: Замислете и двоглед си набавил за подобро да му се види ,па уште и ми кажува .Е на германките не им било битно тие си поминале гром и заминаа со добри успомени а дали ги гледал мојот комшија или не баш ги брига . :lol:

8. ladylike

ladylike Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2010
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    хахах ова е едноставно Македонија таков менталитет е овдека ... А инаку то да го напраиш овдека ке си тема на оговаранје дооолг период........А иамам слушнато од некој машки дека многу им се допаѓат (секси да не речам) она линии од прерамкине

9. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    повеќето се согласивме на истото тука тоа не е изводливо и во право сте луѓето се со заостанат менталитет и застарени сфаќања :fubar: ..светот оди напред а ние стоиме во место!!!
    инаку да зошто да не би се соблекла па дури и би ставила само танга и едни лепенки интересни што се ставаат на брадавиците има во форма на ѕвезди, срциња ..баш ми се интересни само што незнам каде да ги набавам ако знае некој нека ми каже.. :*

10. lalezzz

lalezzz Истакнат член

Се зачлени на:
    6 април 2010
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    71
    haha...me iznasmea :D :D :D :*

11. skygirl

skygirl Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    153
    Топлес? Во никој случај, no way :shake:

12. annnni

annnni Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    648
    и јас многу сакам да си ја исончам,и треба малку боја многу е бела.... :lol:

13. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    и мене :rofl: ајде ќе биде и тоа во скоро време 8)

14. Nannaa

Nannaa Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2010
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    30
    Сакам само да знам дали има многу жени во Турција т.е. Аланија, Анталија, Кушадаси и Мармарис шо се топлес? Дали таму бројот на топлес е голем или редок???

15. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Да најдам некое запустено место овде каде што човек не стапнал ич не му ја мислам два пати. Се соблекувам и легнувам да се сончам.

16. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170

јас бев пред 2 години Мармарис и имаше топлес..многу русинки од хотелот беа топлес само по танга гаќички ,знам келнерите многу му зјапаа, а и по плажите имаше како да е најнормално..Патем јас вгодина кога ќе заминам со дечко ми на одмор некаде надалеку мора да
    испробам топлес ..само тој да не биде љубоморен :lol: а сум била еднаш топлес во црна гора :$ и мн беше јако всушност таму тие имаат некој менталитет сличен на нашиот :D

17. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    883
    надвор од македонија и ако сум со дечко на одмор не се мислам..колку ме нервира горниот дел од купаќите,ме чеша ,ми прече и мразам прерамки бели!многу пати сум помислисла да се сунчам топлес кога сум одела на страна ама оти фамилијарно и некако глупо ми е од моите не за другите

18. fairytale

fairytale Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    24
    Во Македонија не би се осудила..Поради последиците :D
    А надвор од Мк.секако.. :) барем таму не ги интересираат моите гради :rofl: :rofl:

19. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.091
    8) Ете ме и мене да се пофалам. Бев на викенд во Охрид , си пуштив душичка ( а и дечко ми ме охрабри ) и се сончав топлес и по тангичка на неколку плажи . На почетокот потајно ме гледаа збунето и полни прашалници :^) ама потоа заборавија и дека постојам.Со педалинката заминавме ептен далеку кога разгледавме наоколу немаше никој , бевме само јас дечко ми ,другар му и неговата девојка си зедов за слобода го прашав дали му пречи ми даде дозола си се сончав скроз гола :D е ептен убаво си фатив боичка со кантарионот секаде.За два дена планирам повторно да се вратам и пак ќе си се сончам топлес во Охридот наш , сега и секогаш ! ;) 8)

Инаку сум забележала дека само јас сум редовен турист кој се се шета низ плажа со голо газе ( т.е танга ) што е со тоа ?! :^)

20. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    бравос за храброста...штета за мене , дечко ми никогаш нема да сака да ме види топлес во Македонијава...а за странство можи ќе пушти душа