Пред неколку дена пиев (по незнам колку време),најдов дома случајно,инстант кесички. Првиот пат ми беше вкусно,вториот преблаго,а со вода го правев.
Почна сезоната на топло чоколадо и фала Богу почнаа да прават по кафичиве. иако тоа домашното е незаменливо. Инаку да ве прашам нешто. Како што прочитав повеќето од вас не го сакаат како пудинг, а и мене ми е потечно поубаво. Е сега има ли некоја финта или некоја посебна варијанта која што е потечна? Како си нарачувате? Или да си се помирам со пудингот
Најубавото нешто! Ама црното, тоа белото за ништо не чини. ^Инаку и јас го сакам потечно, ама ако малку го оставам веднаш се здрвува и се прави како пудинг.
имам пробано многу ама не ми биле нешто вау а посебно тие од gellwe не можам да ги поднесам..а сега татичко ми купи топло чоколадо некое со вкус на карамела(тоа сега го пијам а иначе ми донесе и од чоколадо а и имало со јагода) и преубаво ми е..иначе вакво е http://www.soyyigit.com/Assets/Images/y ... 219459.jpg (немаше слика од топлото чоколадо па затоа ваква) аа и ова коа слушнав дека е само 10 ден. останав ваква иначе не е нешто мн густо ама превкусно ми е..ај доста пишуам реферати као ќе пробам од тоа со бкус на чоколадо ќе ви пишам
Не сум којзнае колку луда по топло чоколадо, ама зимно време кога ќе седнам во кафич, обавезна шема ми е топлото чоколадо. Не ми се нарачува кафе, вака ем ќе се загреам, ем ќе се заблажам. П.С. Многу ми се допаѓаше топлото чоколадо во "Шевињон" во ГТЦ, ама лани зимоска една вечер бев, пиев топло чоколадо и утредента се запали. Каков баксуз а?