viki44e ми остави синока на 4ат, впе4аток на безвезе некоја особа...али барем се смеев...времето ми помина. пред да излезам...па затоа и ја ставам мегу првите 10...а и поради фактот дека лугето ги прифакам какви што се... ...другпат со други 4ленови и импресии ...ке го дополнам постов...ветувам
Сакам да ве замолам да не се заблагодарувате на темава за да не ја уништиме Значи пишувајте кој каков впечаток ви оставил без благодарам
Немам некоја хиерархиска подреденост, но ќе ги споменам 10те форумџики чии мислења ги почитувам и за кои ми се допаѓа како размислуваат. Ariel ми е една од поомилените форумџики на која и се восхитувам откако го напиша нејзиното мислење во темата Carrier Women. Идол ми е од тој гледан аспект. ozbilnazena исто така спаѓа во тој кош Многу борбена ми делува. Lilit и Offspring ми се допаѓа што немаат влакна на јазикот и знаат да плеснат по некоја иако Lilit да бидам искрена знае некогаш непријатно да ме изненади со некој пост Lizalka ми личи многу на мене. Генерациски сме блиску, а и во размислувањата исто така. Hipica си е приказна сама за себе, некако мислам дека најдобро го владее форумов и дефинитивно залсужува да биде модератор Go-Girl и Rainbow често ги мешам, немам поим зошто, но ми се допаѓа како размислуваат. Speechless почнав од скоро да ја следам, но ми изгледа на фина девојка И крајот го оставам за Wild.Child која не знам колку години има (колку што разбрав е мала), ама има толку созреани мислења што чести и се восхитувам.
епа вака мои омилени или топ форумџики се КАРАК која си ја сакам многу,си ја чуствувам многу блиска ме прифати од првиот момент на форумов и ми помогна ВИКИ4Е која исто ми е многу блиска,и е спремна на муабет секогаш за на чет SNAKE која ме потсека на мене т.е на мојот живот исти судбини имаме, ВИОЛЕТБЛУ би ја додала тука во горе наведеново ДОКТОРКА АН некако ми стана многу мила и секогаш ја читам АНАТХ која ми дава совети околу здравствени проблеми можам да кажам дека ми е матична тука на форумов ВАЈЛД малото девојче со памет на 30 год и се восхитувам АРИЕЛ и ОЗБИЛНАЖЕНА иако не сум нешто блиска со нив сепак ги почитувам и имам посебно мислење за нив КИМ и ХИПИЦА се дефинитивно моите мили охриганки ГОРДЕ обожавам да правам муабет со неа на чет баш ми е кул и сега знам дека треба 10 но морам да ги спомнам ангелче,лух,зверка,анни,виножитка,кате,багуфче,скај ангел,лина,нина,лолипоп,ози,и многу други што ги заборавив простете ми
Спичлес и Докторката-ан зашто од првиот момент ме прифатија . Вајлденџл, Викиче, Багуфче многу ми се посебни. Анннни, Анни и Miss-Independent ( Како се чита? ) зашто се многу мили, реални и многу добри другарки. Ангелче и Снејк постовите им се секогаш интересни за читање. Хипица ја доживувам како модератор на фемина. Белен, Скајенџл и Ива-мици заслужуваат место на оваа листа заради нивната оргиналност. Тедибеар. Ким и Смајли(Смили ) многу се добри и интересни за читање. Вајлдчајлд и Офспринг затоа што немаат влакна на јазикот. Лилит, некогаш престрога ама многу остроумна, ја почитувам. И крајот за Ординаригрл, Анфеитфл, Ени Фејблс зашто се инспиративни и креативни.
Во врска со темава НЕ дека НЕ чини ама насловот не морал да биде така формулиран, кога читав реков ќе бираме мис на фемина И ми се чини дека е неблагодарно да се одделуваат 10 форумџии , на пример можело само да кажуваме впечаток за сите членови и без навреди да кажеме кој за кого што мисли, така би било поубаво.
1.Ozbilnazena-и се восхитувам и можам да кажам дека ми е идол 2.Lilit-ми се допаѓаат нејзините постови и тоа што нема влакна на јазикот 3.Оffspring-исто како и Лилит 4.OzzyAngel-сакам да ја читам 5.Unfaithfull-бидејќи отвара прекрасни теми 6.gjavolceto-мало но искрено,јако и отворено девојче 7.teddybear-го привлече моето вниманеие 8.winter.girl-бидејќи имаме многу слична семејна приказна 9.sweety.86-супер ми е девојката 10.Trikson-бидејќи ми кажа дека имам сексипил и исто така Miss-Independent
Епа ајде вака (некако ќе се потрудам да селектирам 10): 1. Гоу - отворено си кажувам дека ми е најмила на форумов и со неа најлесно наоѓам заеднички јазик. + го додавам тука и личното познанство 2. Малата - и покрај „надимакот“ што и‘ го дадовме, од старт бев изненадена од нејзината зрелост и трезвеност. 3. Брајт - ... зборови не се потребни. Јас и таа знаеме зошто ја има на листава. 4. Анат - мојата мила ем драга комшика секогаш спремна да разбере и да даде добар и корисен совет 5. ОзбилнаЖена - нашата ВондерВоман 6. Ариел - на пат да стане она што е членката под број 5 7. Шилеа - секогаш оригинална, со прекрасна дарба за фамозно склопување на едноставни зборови во нешто магично 8. Лилит - најгласната на форумов со одлично потковани мислења 9. Џули - 10. Анфеитфул - да не беше таа стварно не знам на што би дискутирале; најдобрите теми ги вади како од ракав
Вакаа Смајлии-прво со неа се здружив и многу ми е милаа Тедибеар-прво ја забележав поради името многу ми е слатко,меченце убаво тоа а и многу ми е фина.. Дејзи - иако е нова секогаш има убави мислења и е многу искрена во нив Оззи и Оффсприг -они у пакет ми идат двете Затоа што се реални и без влакна на јазикот Анннни -интересна девојка а и во карактерот,колку што сум можела да заприметам по мислењата, многу ми наликува на мене Докторка ан -најнајдобрата девојка од сите тука,право ангелче Спичлес - поради позитивноста само нека продолжи така :up: К.и.м. - сетрата по аватар Чика-секогаш расположена и ѓаволчето-затоа што е отворена и искрена И за крај ќе ги додам Озбилнажена и Лилит кои ме воодушевуваат со нивните постови иако Лилит понекогаш знае и да изнаенади...
Ангелчето - Прекрасно девојче со голема душа и многу е мила. Багуфче - Одма си се вклопи на форумов и морам да си кажам дека ни е преубава. Озбилна Жена и Ариел - Прекрасни мајки и сопруги како и наши форумџики. Докторката - Иако кога ќе го прочитам името ме лазат морници, но сепак добра девојка. Анннни - Секогаш ме засмејува со нешто. Понекогаш знае и да е тажна, ама тоа се пролазни моменти. Викк4е,Вајлд Чајлд и Лилит - Девојките кои ми оставија добар впечаток уште на почетокот. Дејзи - Девојката која од почеток многу добро си се снајде. Џули - Нешто не не' дружи многу, но ја замислувам како прекрасна девојка и преубава. Анфеитфул - Девојката која отвара добри теми пред се. Роуз,Смајли,Лукс и Тенкаи - Во едно купче се тие. Прекрасни девојки. И нема место, ама Хипи мора да ја има. - Девојката со најголем број на мислења и позитивно мислење имам и за неа. Кисс4е и до тебе едно вакво пишано. Ако заборавив некоја нека не се лути.
Сеуште добро ги немам проценето сите но еве сега за сега едба листа.... 1.Докторкатазатоа што мислам дека е добра личност 2.Chicka супер девојка,за една постапка воопшто не ја подржувам(знаеш која нели?)но,нејзин е животот и никој не може да и каже што да прави. 3.Ариелсо неа се имаме сретнато на еден друг форум,прекрасна личност 4.ненушка се среќаваме често на чет 5.озбилна жена прекрасна личност 6.Вик4е неам зборови 7.плавуша 8,Анни ведра девојка 9,Хипи најактивната форумџика 10.Оззи и Оффсприг затоа што ми се многу слични
*Ја заборавив девојката која ширеше позитивна енергија со нејзиниот убав аватар, Спичлес. *Ги заборавив и Ози и Офи двете сестрички. Многу ми се интересни. Ќе бидете сместени во Бонусот .
*Лилит - секогаш оригинална во нејзините постови *Аннни - многу ми е интересна со тој нејзин мајкар *Докторката - ништо посебно,но многу ми е мила *Бројчето - секогаш весела и расположена(со исклучок на 2-3 дена,кои веќе сме ги заборавиле) *Дејзи - иако е нова ми остави убав впечаток *Спичлес - нашата позитивка *Озбилна жена - жена на која и се восхитувам во секој нејзин коментар *Анфеитфул - девојката со милион(но сите добри) теми *Викторија - многу ми е мила и ми се издвојува во постовите *Смајли - интересна ми е со нејзините мислења
1 - Анфеитфул -уште кога започнав да го читам форумов и кога се регистрирав,навистина имав создадено едно прекрасно мислење за оваа девојка.Темите што ги отвара се навистина прекрасни а и постовите се на место 2 - Аннии - Со оглед на тоа што сме генерација ја чувствувам многу блиска.Постовите е се навистина прекрасни и зрели така што ја обожавам 3 - Спичлес - навистина прекрасно девојче,кога ја читам ме расположуа со нејзините постови и ја замислувам како многу позитивна личност 4 - Ангелчето - Едно девојче кое е навистина АНГЕЛ Ја сметам за многу искрена,созреана и пред се лојална личност.Сите нејзини мислења ми се допаѓаат и повеќето од нив како јас да сум ги пишувала 5 - Оффспринг - Една навистина прекрасна девојка на која и се воодушевувам.Според начинот на кој се бори во животот навистина ја замислувам како многу силна.Секогаш храбра и без влакна на јазикот,едноставно -МОЈ ИДОЛ 6 - Хипица - мислам дека без неа овој форум го нема истиот сјај.Доволно е да видам едно нејзино мислење и некако форумов веднаш ми станува поинтересен 7 - Гоу - Обожавам да ја читам оваа девојка.Уште кога првпат и го видов никот навистина ја засакав 8 - Бројчето - бидејќи е една палава мала навистина си ја сакам 9 - анннни - неможам без да прочитам нејзино мислење,си ја замислувам како најсекси цура на форумов и се когаш има феноменални аватари 10 - Ординари грл - најубавиот никк кога се регистрирав сакав да ставам ваков ник но беше зафатен па се чудев која е таа која пред мене се сетила на ова име дознав дека е една прекрасна девојка
значи не пишувам многу на форумов ама ве следам редовно 1.offspring кога ти ги читам ком ко јас да сум ѓи пишала 100% се согласуваме во се 2.трендафилка секогаш знае да ме насмее и истовемено да поднаучам нешто корисно 3.лилит зашто е премногу оргинална и многу ми се свиѓа начинот на кој пишува 4.каракзашто ме научи како подобро да го наводнувам цвеќето, со финта 5. озбилнажена зашто преубави совети ни дели како повзрасна 6.дивото детенце за 13 години има одвишок мозок на велико се приметува 7. аннни секогаш ме смее со нејзните секс-дешавки со дечкото 8. вик4е многу паметно девојче 9.багуф4е и нејзините совети ми се допаѓаат 10.пла4ка зашто ми помогна мнг
Ретко пишувам пошто ме мрзии али ве читам нон стоп Бројче многу ме потсеќа на мене..дури и врската ни е мн слична, ептен ми е интересна. Аннннии интересна со нејзините постови и заљубена..и во неа се пронаоѓам. Оффспринг комуникативна, без влакна на јазик... Лилит ептен оргинална, секоја чест за девојкава..колку добро размислува Трендафилка секогаш знае што треба да напише Озбилнажена баш е Superwoman... Хипица најактивна на форумот и интересна за читање Џули нежна и добра во постовите Анат ептен ми се слични со трендафилка.. Спичлес позитивна, насмеана.
оффспринг,оззи ејнџел - секогаш се реални лилит - секогаш е оригинална сесилија - искрена, добра.. трендафилка, гоу грл - обожавам да им ги читам постовите вери,гордана10 - уште од почетокот ми оставија добар впечаток вајлд,анни,смајли,тенкаи,мацуш - тука некаде сме со годините па ми се допаѓаат нивните мислења спичлес - шири позитивна енергија тања6 - мислам дека така и беше никот , ми се допаѓа како размислува ангелче- навистина е ангелче Анфеитфул - ги отвора најдобри теми хипица - има најмногу мислења т.е. владее со форумот анннни,бројче,викиче,кате21,лолипоп23,карак - едноставно ми се допаѓаат
Нова сум, уште немам се испрочитано. Сега за сега Offspring, Hipica и Unfaithful ми се издвојуваат. Се на место кажано.