Реинбоу,ким,лилит,трендафилка,анатах,хипица,гордана-сите овие секогас со вистински мислења и одговори на форумов би ги додала и- илипили тессие риЧи.ааааа јуле77 ади888 лепа умберела22 ова се останатите девојки кои се со своите добри мислења и одговори
1. Elenna 2. Ketrin.Moon 3. Rainbow 4. Ludoto19 5. Dog-lover 6. Gordana10 7. Wild-Child 8. Lillit 9. Phyramide 10. Trendafilka
1. Lilit 2. Trendafilka 3. Hipica 4. Marama 5. Бројче 6. RainBow 7. Gordana.10 8. ludoto19 9. ocila 10.Snow-Queen Сите од одма ми оставија голем и позитивен впечаток, ги читам со задоволство и секогаш имам нешто да научам од нив
Сите се на исто место, нема подобар полош. -Јипи -Самер-лавер -Дрим грл -Елена Кралицата (QueenElena) -Марјан007, т.е Џејмс бонд 007 -Самерлавер -Дволичен -Спешлка -Кајли -АкваБлу Тие ми се сите.
1.Trendafilka 2.Shelea 3.Lilit 4.Serafima 5.Abeja 6.Imelda 7.Tessie 8.Ozbilnazena 9.Ketrin.Moon 10.Summerlover
Јас можам и до 100 да терам, ама ограничено е за жал. Како што сум пишала и во претходните мислења, овие форумџии ми оставија најголем впечаток. Поздрав до сите вас! 1.Gordana10 2.tessie 3.ozbilnazena 4.Ketrin.Moon 5.Umbrella22 6.Someonespecial 7.Dog-lover 8.Papillon.Papi 9.Yipman2 10.vitomir +Moonstone.17, Snow-Queen, RainBow
1.Папилон-папи 2.Dream-girl 3.Ketrin.moon 4.Vitomir 5.Doozy 6.Dvolicen 7.Trendafilka 8.Femina777 9.Lella 10.Yipman2
Lilit-затоа што нема влакна на јазикот,реална личност со најцврст карактер. Shelea-уметничка душа,ме исполнува максимално како некој преубав роман да читам Trendafilka-една од најинтелигентните феминки,секогаш со паметен и соодветен одговор Dооzy-позитивна,со добра смисла за хумор Yipman.2-интересен момак,секогаш успева да ме насмее lunicka-кога ќе пораснам сакам да бидам како неа.Ми остава впечаток на прекрасна,деликатна и посебно мудра личност. Hipster-ме потсеќа на мене во многу работи,посебно поради фактот дека е манијак за серии и филмови како мене. Snow.Queen-голем оптимист,најзаљубена и ептен позитивна. xStrongerx-како што и вели никот,една од најјаките феминки,на моменти дрска,а тоа е дел што најмногу ми се допаѓа. tessie-знае да си искаже став и да се држи кон него. Плус да се додадат Хипица,љубам,Кетрин.моон,Самерлавр,анабела,марама,Оззи,Офспринг и многу други...
И јас до 100 би терала , ама ете штом се топ 10 еве кои ми се најнај на врвот... Ketrin.Moon Gordana10 AnaKarenina Trendafilka Elennaa Yipman2 LittleFairy Dog-lover Kaylie Summerlover И нема места и броеви, сите ми се подеднакво драги
А јас да не бидам покуса 1. Someonespecial 2. Dog-lover 3. Kaylie 4. Ketrin.Moon 5. LittlePinky 6. Dream-Girl 7. Papillon.Papi 8. Marjan007 9. Yipman2 10. Golden И бонус Dvolicen, не можев да го издвојам
Еве ја и мојата топ листа : - Ketrin.moon - Anakarenina - Umbrella22 - Trendafilka - Gordana10 - Serafima - lunicka - ozbilnazena - Dvolicen - Marjan007 Редовно ве читам со задоволство
1.ginger-child 2.Veki4kaaa 3.Gordana10 4.Someonespecial 5.ljubam 6.Hipster 7.Snow-Queen 8.Elennaa 9.xStrongerx 10.Ketrin.Moon +anabel-a,marama,Marijan007,Lilit,Dog-lover,Serafima,AnaKarenina...
Dream-girl Summer-lover Dvolicen Trendafilka Ariela09 Yipman2 Someonespecial Dog-lover Lilit Snow.Queen
Lilbaby mims-89 AnaKarenina teddybear Trendafilka Sexybaby86 Lepa divinebutterfly bittersweet Hipster Kravce anabel-a Не се 10, ама не можам да издвојам и избришам ни една од списокот!
1.Ketrin.Moon- Бидејќи е неверојатна. 2.Dog-lover- Секогаш расположена за муабет. 3.Snow-Queen- Обожавам да ги читам нејзините мислења во "Бременост" и "Свадба". 4.Someonespecial- Бидејќи е special. 5.Elenna- Секогаш знае да ме насмее со нејзините мислења. 6.Doozy- Најсмешна ми е. 7.АnaKararina- Нај реална ми е, обожавам да ја читам во СДК. 8.Ocila- Обожавам да ја читам. 9.Umbrella22- Во последно време стално си ја читкам, неверојатна е. 10.Lilit- Девојка без влакна на јазикот. И за 11 би го додала YipMan2