САКАМ САМО ДА НАПОМЕНАМ ДЕКА РЕДОТ Е КОЈ КОГА МИ ТЕКНАЛ, НЕ ДЕКА ИМА НЕШТО ВАЖНОСТ КОЈ Е ПРВ КОЈ Е ВТОР. 1. Someonespecial - совршена, преуредни мислења, прекрасни аватари, потписи, омилена ми е 2. Dala - речиси во се’ се сложуваме. Најдобра пријателка ми е на форумов. 3. Snow-Queen - Пресреќна сум за неа, секогаш ја читам, зрачи со позитивност 4. LaBella - Прекрасен ник, прекрасни мислења, прекрасна личност. 5. Elennaa - Најсмешната личност на форумов односно личноста со најсмешни мислења. Секојдневно ме смее со своите глупости. И го обожувам нејзиното семејство каде сите се шалат. 6. lunicka - Ја обоив со жолто зашто многу често става интересни смајлиња што не се од фемина. Ми делува како многу интересна и фина личност. 7. Flower27 - Секогаш ја читам. Една од најомилените феминки. 8. Dog-Lover - Преинтересна личност. Ми се допаѓа тоа што сака спорт и што спортува, и секако за тоа што вежба. Ми помогнала многу досега. 9. Yipman2 - Не пишува често, но кога пишува во секое мислење има доза хумор. Затоа ми се допаѓа. 10. Papilion.Papi - Многу интересна за читање. Не се срами и тоа ми се допаѓа.
Нема да ги рангирам бидејќи сите се супер на свој начин. -Trendafilka -Ketrin.Moon -Anonymous996 -Yipman2 -Hipster -Dog-Lover -Papilon.Papi И некои други...
Може се и повеќе од 10. Хипстер Анабела Анушка Сексибејби Мимс Битерсвит Тинкербелл/л - двете во пакет Трендафилка Дивајн Лудото Дузи АнаКаренина Тедимече Уан енд онли Јипи е посебна категорија.
Еве ги моите топ 10 1.Yipman2 2.Trendafilka 3.Abeja 4.tessie 5.Ketrin.Moon 6.Someonespecial 7.Dog-lover 8.AnaKarenina 9.Hipster 10.Elennaa Не ми имаат важност броевите едноставно така ми текнаа
1. @angelche16 2. @Angel4eeee 3. @Winter Lady 4. @Elissa 5. @Ketchup 6. @Papillon.Papi 7. @Valerin 8. @Marick14 9. @Tanjamm 10. @martine
На форумов има личности кои ги сакам и кои не ги сакам. Ова е листата на оние кои најмногу ги почитувам во моментов но за жал нивниот број е помал од 10. 1. @fallenangel 2. @Jean-Baptiste 3. @macedonec15 4. @Pcelka94 5. @rose60
Ти благодарам @Bitter-Sweet Топ 10 форумџии за мене се следни: 1.@Bitter-Sweet 2.@Referentka 3.@Ane-Goki1 4.@Ninja35 5@Winter Lady 6.@Rose60 7.@zhap4e 8.@Anakonda 88 9.@Kolumnistot 10.@KejtV Ова е само дел од тие кои редовно ги читкам, ги има и други но сепак треба 10. Кого го нема на листава нека не замерува.
Вака... @1209 @blueberry93 @Sanjichka007 @Bender Rodriguez @Papillon.Papi @Someonespecial @theowndemon @Lella @kim.k @Lady Phoenix
Иако е многу очигледно кои ми се фаворити на форумов, еве еден доцно часовен поздрав за најомилените. @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @crimson @Ketchup @Madam-A @Summerlover @BoneMachine @Viktorijaaa5 @SV1911 @zhap4e Можда некого заборавив ама дека вика 10 можам да редам само....
Не знам дали ќе испаднат 10, ама ќе набројам ликови кои ми паднале во очи, ми се допаѓаат, ме изненадиле со размислувањата, иако можеби за некои работи не се согласувам со нив. @theowndemon @КикиМаус @Someonespecial @Lilit @Ingvild (мислев дека не е активна веќе на форумот, но ме изненади со една ЛП ) @Yipman2 ( не знам дали пишува веќе, ама ептен забавен лик ми беше) @Bender Rodriguez го заборавив Би набројала уште некои, ама одамна не пишуваат на форумот а за жал не сум одржала друг контакт со нив.