@Lady Phoenix @AnaKarenina @zhap4e @Anabelle.Amorette @vitamina @Lella @Kukla994 @Ketchup @Summerlover @kjukli Има уште многу што ги читам и ми се драги, но ако треба да издвојам 10 овие ми се најнајомилени - по креативност, уникатност, интелигенција, дружељубивост
Кај 5 ги имаше, па сега уште и се изменија. Паѓаат маските, шта чеш. Јас сум на страната на праведните и чесните. @HUNK @Petra777 @korisnichka @Rama @Orthophill @meckicka @Vitaly
Ч кои ги читам по темите,ми се допаѓаат нивните ставови. ( Иако се повеќе од 10 ) @♡BuBaLe♡ @CrazyGirl15 @Pcelka94 @Antebellum @mariatim @EvAngelos @Lilit @blessed.an @Ketchup @fallenangel @CameliaMiller @Zeynep @sanjaeva @DVAANGELA @baba Rada @EminemsGirl @butterfly* Има и други но овие ми се истакнато посебни,мислам дека треба да има тема Форумџики топ 20
Битерче и ти си тука Би ги додала @s&s иако ја нема последно време и @8petre8 мојот Петре @Ane-Goki1 и @Serafima .
@Ketchup @BabaRada @Prijatelot @Petar80 @rose60 @Bitter-Sweet @SAMIRA @fallenangel @Kukla994 @Winter Lady E ovie vaka si gi citam redovno...
Кумот решил Сашко да се викам , и ајде ќе ти простам . Инаку и јас како и ти сум на страната на праведните и чесните па овие би ги издвоил: @Bitter-Sweet @fallenangel @Vitaly @cresa-jagoda @vitamina @Petra777 @shz @zalosna @realGirl @anaja1 Има уште некои кои конкурираат, ама нека бидат овие сега за сега.
1.@DVA ANGELA 2.@babarada 3.@Peco 4.@Joy 5.@Referentka 6.@Ninja 7.@Kjuki 8.@Ane-goki 9.Petar80 10@Bitter sweet Редоследот на наведените нема врска, како се присетував на омилени членови така запишував, да си кажам за да нема навредени иако знам не сте такви.
@Someonespecial @Anabelle.Amorette @Orthophill @HUNK @Petra777 @Vitaly @Elissa @Yowannty @purple..m @shz Има за додавање барем уште 20 луѓенца со кои одлично комуницирам,ама морав да одберам 10 сега
@mareane @worrieddd @Viktorijaaa5 @danichap @vitamina @duffi @Lady Phoenix @MilaP @lunicka @zeka ..... дел од омилените...
Сум пишала еднаш одамна, пола ми се испоизгубиле од форумов од тие тогаш Не знам дали не биле многу активни тогаш или пак со кој памет не сум ги пишала најомилените луѓе @Bender Rodriguez @Gosh @JollyGirl + @Lianna Anna и @Црна Ружа најосвежувања за мене на форумов
Ај да пробам да склопам и јас една десетка @joy1 , @Annath , @referentka , @eli25 @orhideea @Dust @John Snow @ivi1987 @Rama и едно место празно за сите што ми се драги а не ги набројав.
Времето за редактирање одамна ми заврши... @WORRIED.BT требаше да биде на мојата листа по грешка сум тагнала друг ник..ете ова важно ми беше
@Nigredo Odor @LiliBoz @Someonespecial @PogbaPol @Adi888 @DAngel @Kukla994 @GrevMk @Afrodite¥ @Jas! Ако сум заборавил некој нека прости..
Не се10, повеќе се. Ќе опфатам дел. @Nigredo Odor Дефинитивно број 1. @Bender Rodriguez Фасцинираш човеку. @Someonespecial @DAngel Ела си почесто на темиве. @Црна Ружа @Briar Rose @Gosh @Lella @theowndemon @Yowannty Не е по сограЏанска линија, ами ме бендисуваш со мислења. @JollyGirl @Aquamarine93. Ве читам сите. И ве обожавам сите. Ружава некад пушта трнчиња, ама вреди.