@John Snow @Someonespecial @PogbaPol @srcence1607 @Kukla994 @Ketchup @Dust @Aleksandar1212 @AnaKarenina @Doozy @simonna.a
@duffi @Dust @eli25 @danichap @joy1 @referentka @sanjaeva @LiliBoz @emkaemka Ииии убедливо по мене, на прво место, најдобрата, најмилата и најнеуморната @kukla21
1.@Indiegurl 2.@Indiegurl 3.@Indiegurl 4.@Indiegurl 5.@Indiegurl 6.@Indiegurl 7.@Indiegurl 8.@Indiegurl 9.@Indiegurl 10.@Indiegurl
@Feminka22 @edna_malecka @WildMk @Indiegurl @cresa-jagoda И Баба Рада ја нема веќе, за жал. Не се 10 ама на овие 6 највеќе нивните коментари ми паѓале во очи.
Ај бе и ја да пишам Нема лутиш некого ако го заборавам..ама нема да се 10 мислам: @Stark @Billy Idol @Ahoy прво мажите пошо се помалце @Dream-Girl @Munchmallow20 @joy1 @Kimberly11 @Snowflake97 @cresa-jagoda @buba4e89 @Celltica @Acronia @WildMk @fana @KateKane @edna_malecka @Indiegurl @Biljarkata @LiliBoz @theowndemon ве заредив а..
1.eliesaab затоа што на почетокот ми излезе во пресрет и ми помогна да се снајдам во новава средина и патем пишува многу убави постови не зборува за минати работи што мене ми се допаѓа 2.Касија затоа што прв пат гледам толку добар избор на музика 3.~Maca~ секогаш му прави друштво во одделот за музика и темата "што слушате во моментов?" 4.Billy Idol исто така има добар избор на песни во "триесетдневен музички предизвик" 5.Feminka22 затоа што има оздвоилливи размислувања за актуелните општествени случувања и често размислува исто како и околината 6.Waverly Raven мирно си ја работи само својата работа 7.Polyincognito објективна е во секоја ситуација го слуша спротивното излагање на соговорникот а, притоа не го губи сопственото мислење и став. 8.Antebyllum има размислувања за коишто јас поима немам за мистичноста или мистериозноста на излагањта 9.INNERBEAUTY знае да покрене работа и да измотивира без многу да размислува за исходот или пак можеби да 10.MissChevious си го искажува својот став несебично без да задева некој и е искрена притоа.
11.Bratot затоа што знае да даде некој интересен но, повеќе духовит коментар 12.Momoftwo30 бидејќи убаво се искажува во една од моите омилени теми психологија 13.Truetomyself затоа што мислам дека е најубава тука на форумов...
14.Summergirl затоа што ги разработува темите и интересна е за читање 15.HVAGA затоа што ми ги погодува мислите и се пронаоѓам во нејзините постови