1.Ariel 2.Lilit 3.Vezilka + Doozy, Тrendafilka, Oxymoron & Nymeria Е токму овие ми носат најуникатни и највпечатливи имиња на форумов.
И јас сакав „да се крстам“ Лилит на форумов, eвентуално Lilith, затоа што ме потсеќа на бела лилија. Ама, одредено време пред да се зачленам редовно си висев на форумов и сконтав дека уште една лилија би била дообар симпатичен вишок. Мирисниве кориснички имиња ми се омилени. Без сомнение би ја издвоила Peppermint како најоригинална. П.С. Да можев да сменам име (на форумов, зашто моето вистинско име си го обожавам ), би се прекрстила Лаванда. Нема да ја тупам, многу пати имам зборувано за лаванди и мојата опседнатост со нив, чинам и премногу.
Кравче Луда е женава плус и името и e лудо како не ми текнало порано и мене, чак што више мене и поише ми одговара, зашто сум дебелко, ама така мило да кога си даваме комплименти по дома, увек така си ги зачинуваме, свинченце, ѓубренце, кравче Лилит е убаво, како изведено од името Лили. Мене сепак омилено ми е Старфиш, не бре си имаме најмјучуал работи со старката ние. Росонерка исто ми е кул, од веќе познати причини. И Сесилија, јас нешто слично бев потпишана на друг форум, али сеска го окупирала. Мене моето ми дебилно не за друго зашто сме lost in translation, не да не сум хипстер, али нмв друга приказна. + магнолија ептен мило и моќно во исто време.
Beauchamp, lilit, ljubam. И кога го читав форумов, уште пред да се зачленам омилено ми беше wild.child.
Beauchamp Bright Lilit Lux Mishela Shelea Tenkai (по азбучен ред ) Сакам кратки и јасни имиња што почнуваат со голема буква
Snow-Queen RainBow Trendafilka тие 3тите ми се најубави и најмногу оставаат впечаток поздрав до вас девојки
Trendafilka (милозвучност), Tenkai и Nightwalker (овие две ми се мистични, а Tenkai ме потсеќа и на ориентален, азиски стил). Лакримоса исто така ми е доста интересен ник за изговор, уникатен.
Е не се само 3,повеќе се Лилит,Мишела,Оксиморон,Артемишн,Лакримоса,Магнолија,Шилеа,Сесилија и Дузи Сигурно има уште некои што не ми текнуваат моментално..
Тешко 3 само да одберам, ама ај да помислам. Trendafilka - најпрепознатлива ми стана кога почнав да кмичам на фемина. И аватарите во склоп со името, да не може човек да ја промаши. Elemental - еле е ментал и баш така му го прочитав името кога прв пат го видов, со малешевски акцент. Kravce - оти самото име кога го видам ми дава насмевка. А ве има многу повеќе од овие три.