francais,Vezilka,Nymeria,Lux,Hipster,AnaKarenina,Phyramide...има уште многу други кои во моментов не ми текнуваат,ќе се надополнам понатаму
1. Lux - го обожавам имево. Главната глумица во Life Unexpected се вика Lux. Премногу ја сакам таму во серијата, како јас да се гледам. Затоа ми е посебно името 2. Shelea - прочитав сега брзо што всушност значи имево и премногу ми се допадна. Интересно, оригинално и необично. 3. Wild.Child - Ме потсетува на нешто лудо, тинејџерско, прикладно, интересно, симпатично, впечатливо и пред се, на дете.
Си ја читам темава и туку го гледам моево име и сум си лупнала една глупава насмевка ко најголемо достигнување во животов да ми е, дури и мајка ми ме праша што сум се окезила ко пијана Инаку дефинитивно најомилено ми е Лилит, само трн во око ми е што не му ставила х на крајот, долго време јас се потпишував ко Лилит бидејќи си ја сакам приказната на Лилит, едно време бев преокупирана читав најневозможни литератури кај што се споменуваше Лилит, како и да е, значи Лилит! Артемишн, бидејќи ме потсеќа на божицата Артемида, а можеби и на неа и е некој хибрид имево (како што може да приметите обожавам митологии). Саја, МендиЛејн, Анат, Магнолија, Lunaria, Moira, Cyntia бидејќи ми се посебно мистични. Сесилија, Идонеа, Ноеми, beauchamp ми се многу женствени, а имаат и доза необичност, ми се допаѓаат. Оксиморон бидејќи ете ми се допаѓа. (јас изгледа со најдолга листа излегов )
Многу убави има, моето за жал не е нешто креативно . Најубавиот ник на форумот го носи Blanca, се знае зошто мислам . Тоа е впрочем и името на мојата идна ќерка. Па други, да речеме, Карина (го обожавам ова име, се изедов што не ми текнало на мене прво ), Сесилија, Мис Индепендент, ме асоцираат на женственост. Неоми исто да, ме потсеќа на таа Неоми од Беверли Хилс . Има и други што ги среќавам убави, само што во моментов не ми текнуваат.
Danichap Vezilka Artemission моите највпечатливи Само многу ми е жал за моето корисничко име бев крајно неинвентивна и го ставив.
1.Vezilka - ме потсеќа на песната од Фолтин -Везилка и ептен некако ми е звучно имево. 2.Talita - иако незнам што значи,ме асоцира на нешто мило и нежно. 3.Wild.Child - Интересно именце,ме потсетува на тинејџерство на лудост.На тие тинејџерски години. + морам тука да е спомнам и ljubam. 4.ljubam - ме асоцира на нешто што е сакано,мило. Со еден збор на љубов. Овие ми се вака некако помеѓу омилените инаку ми се допаѓаат и : Lux,Serafima,RainBow,Annath,Ariel,Лолита(чинам беше..незнам како е точно) и многу други.Абе сите си се убави на свој начин. Со исклучок од моево Бананче
Извинете за офф но нели во постот во темата мислма дека беше за какво корисничко име би сакале да имале ти имаше напишано дека твоето баш ти е убаво и дека многу си го сакаш ________________________________________________________________________________ Инаку кориснички имиња што ми се допаѓаат Lux, GlossyGirl ,anabela , Hipica .....
Saya, Annath, Lux, lunicka, Nymeria, anabel-a, Mishela, Neytiri Сигурен сум дека има уште неколку но моментално само на нив ми текнует
Оууу има многу повеќе од 3 што ми се допаѓаат...еве ќе издвојам неколку: RainBow, Snow-Queen, Alegriaa, Annath, LittleFairy, Shelea, Lilit, Trendafilka итн итн...
Девојки вашите се сите убави нема топ три. Јас воопшто не пазев така си лупнав ајде брзав да се зачленам. Аххх само кога би можела да го сменам.... Така го направив тогаш бидејќи тоа macedonia timeless си го пишувам по тетратки така си шарам на секаде и пошто си ја сакм Македонија и многу ми недостига