1. ljubam - Колку само прекрасно и мило звучи ова име кое воедно ја отсликува и индивидуата на оваа Феминка. 2. Shelea - Уникатно и интересно име, посебно ми се допадна кога го прочитав постот каде оваа Феминка го имаше објаснето зборообразувањето на нејзиниот никнејм. 3. Trendafilka - Впечатливо и уникатно корисничко име, едно од првите кои ги забележав кога се зачленив на форумов.
MandyLane, Magnolija и NoellePage ми се фаворити: женствени и мили, па добро како не ми текнале мене побогу?
Ми текна да се самоцитирам за да се дополнам Изгледа кога сум го пишувала ова уште не сум ги приметила Divinebutterfly и MandyLane
Шилеа - заради значењето на никот , креативно како и она Трендафилка - баш уникатно како неа Ана Каренина - кога те читам девојко оставаш впечаток на нежнотија Kaрина и ... Срцекршачка ,неможев да не ја споменам - кај и текна побогу
не се 3 повеќе се неможам да ги одвојам Rainbow,Lella,Snow-queen,Dala, Trendafilka,Divinebutterfly,Doozy,Nefertitii,Agrona......................
Повеќе се од 3 Тrendafilka,Shelea,Ana Karenina,Karina,Lux,Rainbow,Snow-Queen,Lilit,LittleFairy,Phyramide,Ljubam и Annath