Sephora-жената на Мојсеј. Ме потсеќа на храброст и енергичност. mysterious-самото име кажува. kravce-кај и текнало на имево не знам, ама смешно ми е, посебно кога си се обраќа на себе си со ,,краво,,
Од корисничкиве имња и завидувам на Someonespecial,Marama и Snow queen, браво девојки за креативноста
е и мене ми се така интересни..ама и моето е уникатно..мислам мора да се признај сега.. Спојлер незнам шо ми текна џентлмен..иако сум женско хихих..
Lella,Primadonna,Lillit,Hipster,Snow-Queen,Hipica и Someonespecial (srry не се само 3 има уште ама во моментов не ми текнуваат )
Хм само 3???? Овие ми се супер бидејки значењето им е навистина е убаво значи ѓи напишав нивните значења и затоа ми се допаѓаат 1.Серафима-племенита личност 2.Тессие- личност со топлина 3.Гордана-горда личност 4.Имелда-борба- борбена личност 5.трендафилка-популарна личност 6.Луничка-месечинка ми е убаво немој да сте помислиле дека сум скромна и моето си го сакамРичиааааа
Shelea Divinebutterfly Someonespecial Ariel Srcekrsacka Trendafilka Lilit Lella Snow-Queen Hipica Lux RainBow Aј доста се
Неколку пати сум спомната, ајде и јас да кажам некои поубави: - Shelea - Trendafilka - feminium - LittlePinky - (не дека ти ме кажа, туку реално) - lunicka - Dala - tea4e - rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -> интересно е де.
rossonerka - не ги сакам Милан ама препознатлив ник одбрала Lilit - сакам митологија Trendafilka - уникатно е зашто ретко кој би го избрал. Ем македонско, ем комично И дополнителни 3 TortaGreshena - зашто ме смее RainBow - не е специфично ама убаво е за око вака bilkata - ова ко раперско нешто му доаѓа Се зафркавам, интересно ми е Не ми текнува во моментов, а има уште.
1.Lilit 2.RainBow 3.Wild.Child Но многу оригинални и не можам а да не ги споменам и: Trendafilka, Imelda, Chocolate.me, Hipica... Можеби има уште некое, ама не можам да се сетам во моментов...
3.Chocolate.me-Чоколадо бе брат! Баш убаво,слатко корисничко име! 2.Gea-Фенси ми е многу. 1.Hipica-Хипик ли е,што ли е? Дефинитивно NO.1 !