Малку повеќе од три: Lux, Someonespecial, Snow-Queen, tessie, Calla, Kaley, RainBow, Petunia-Queen, redhat... Секоја чест на кретивноста девојки
QueenElena summer-lover AquaBlue Најинтересни ми се никовиве. А, би бил интересен и MeIncerdibLeA. Или некоја реченица во која го има вашето име. Во таа идеја го имаше моето со големи букви, т.е МИЛА.
La.Reina.Del.Sur-раскошен ник Snow-Queen ова едно од најубавите Trendafilka-впечатливо. Someonespecial,Offspring,Hipica.. моето многу го мразам,да имам можност би го сменила..
AnaKarenina ми е на прво место, нај уникатен ник. Lux ми е симпатичен исто така. Rainbow многу ми е убав, прво сакав со овој ник да се зачленам, ама зафатен беше. Snow-Queen исто така ми е посебен. и Ariel би ја додала овде.
Papillon.Papi јас лично го обожавам ова корисничко име..беше првото кое го забележав кога се зачленив на форумов Anebelle.Amorette алал да тие девојко од каде ти истекнало корисничково име..Баш е убаво Dream-Girl е ова го обожавам.. Cvetetto хах си го сакам ова корисничко именце..Не дека мие другарка..општо ми се бендисува корисничкото име..а и нејзниното вистинско име-Цветанка Maria.Vampire иако се има потпишано ВАМПИРЕ би требало да ја запознаете оти навистина е добра,слатка,мила и убавааа А и корисничкото име и е убаво
natemila Lilit AnaKarenina ако може да се додадат уште две, да бидат пет, тогаш би ги имало+ Snow-Queen Madam-A