Мене број 1 ми е @Summerlover - зашто откако помина летото и зајде сонцето, се појавува на форумот само кога има малце од малце сонце. Сигурен сум дека во останатите денови седи завиткана во ќебе, пие топло чокладо и гледа во мониторот како во празно додека две капки полека и капат од очите. Број 2 ми е @Lilit зашто на форумот се претставува како вистинско олицетворение на епската Лилит. Знае да јаде живи луѓе и е вистинска претстава за моќна и бестрашна жена. Број 3, @Serafima. Низ темите може да ѝ се забележи мирот и посветеноста, на семејството и верата. Серафими, за оние кои не знаат, се најблиските ангели до Бог, најработливите и најубавите, со крилја на кои има очи и кои со тоа по малце личат на пауни, ако ме прашате мене, а пауните се едни од најубавите суштества на земјава.
top tri nikovi ili top tri likovi?malku ko da se spoeni dvete vo edno niz temava...ajde i jas na pocetnicka baza da probam...mi se dopagaat site kratki nikovi koi nosat nekoe znacenie.kako sto objasni i kapetanot pogore nekoi duri i se poistovetuvaat..ne mi se dopagaat onie od tipot na vakva kralica onakva princeza..ili pak koga zavrsuvaat na 4e ili moeto ce cka na krajot.....ama za mene si ima sveto znacanje..valjda i za niv..isto ne mi se dopagaat onie koi nalikuvaat edno na drugo i neznaes koj pisuva.barem dur si nov...top tri nemozam da izdvojam ama da probam...imelda..lilit...cka...anakarenina ...gea...
@La.Reina.Del.Sur зашто многу ми е некако шпањолско. @sesilija ме потсеќа на еден лик од книга, а Сесилија ја замислувам баш таква згодна и фенси новинарка. @FBI многу оргинално, неможе да не ти падне во очи.
@senza.parole преубаво ми звучи , а и после сликите (иаку сега се поретко објавува) во Модни Критики навистина сме senza parole Има сигурно повеќе, но ова ми е омилено.
@Anabelle.Amorette @crimson -ми звучи многу невообичаено,сега видов на интернет дека тоа е нијанса на црвена боја @theowndemon @Someonespecial @Lilit Има уште многу што ми се допаѓаат ама овие ми се топ