Тоа ти е подлога мацо , за подолго време да ти стои шминката , наместо крема И ја не знаев што е до скоро .
Едвај се одлучив кои 5 ми фалат уште неколку производи кои не би ги менувала, но мислам дека овие ми се најнеопходните
А какво дејство има ,т.е за што го нанесуваш,омекнува кожа,нега ,за флекички...? Јас на врвовите на косата ставам масло и на подочњаци ама не гледам ефект некој , го земав за 40ден од продавниче ,некоја чкљ марка...
Се надевам не ти пречи ако јас ти одговорам. http://forum.femina.mk/threads/Кокосово-масло-100-примени.20198/ Има и цела тема за маслото, па можеш детално да си прочиташ. Инаку, за да имаш ефект треба да користиш 100% ладно цедено кокосово масло, кое е во тегличка и можеш да го набавиш во Дм, аптека или во продавниците за здрава храна. Чини од некаде 250 ден, па нагоре. Јас го користам за околу очи ( зимно време очните капаци ми се многу суви), а и на цело лице понекогаш како замена за ноќна крема, наместо лосион за тело и на врвовите на косата. Ги намалува подочниците, фините брчки и ја храни кожата.
па искрено јас од скоро почнав да го користам и бидејки имам сува кожа ми дава влажност и лицето ми е помазно.Инаку овде на форумот се изначитав многу пофалби па прелистај ги темите ќе дознаеш повеќе.Многу феминкии го користат мсслото.Јас го купив 155ден теглето од 180грама.
1. Max Factor Pan Stick 2. Seventeen Mascara 3. Flormar Blush and Bronzer 4. Balea Powder 5. Aura Matte Lipglosses (првиов на сликата)
1. Пудра: Manhattan Clearface BB cream 9in1 2. Моливче за веѓи: Golden Rose 3. Подлога за сенка (и сенка воедно): Maybelline Color Tattoo 24hr Creamy Mattes 93 4. Маскара: Maybelline Lash Sensational Intense Black 5. Моливче за уста: Flormar Waterproof Lipliner 201
1. Најбитното - дав сапун за лице, никогаш ме нема изневерено 2. Еос лабело 3. Маскава ја земав како замена за mask of mangeminty а се покажа и подобра 4. Најубавата крема за раце 5. Бронзер дека сум прилично бледа.
5 производи.... А да стоеше производи само, вака оваа 5-кава... Или може 5 од препаративна и 5 од декоративна козметика Инаку, добра е идејата со поставување на слики со опис на производите .
1. Гел и лосион Care за прочистување на лицето и контролирање на маснотијата 2. Крема за флеки 3. Течна пудра 4. Камена пудра 5. Бронзер