Здраво девојки, тешко мие да се одлучам за само5 производи , ќе ги запишам а во продолжение и кој од тој тип на производ во моментов го користам: Гел за миење на лице - нивеа за масна кожа Крема - нивеа матирачка Маска за лице- yves rosher од линијата sebo vegetal Коректор- аура Бронзер- авон перли Може препорака за некој добар гел, лосион и крема за лице за комбинирана до масна кожа?
Прoбaј гo гелoт зa миење нa лице oд La roche posay effaclar duo истo и кремaтa oд истaвa линијa. Или нa Авен флуидoт зa лице и синиoт гел зa лице. Сите oвие прoизвoди ми пoмaгaaт дa се нaмaли лaчењетo нa себум
Маската е од бајклска глина прашина така нешто пишува на неа, наменета е за масна кожа и го одстранува себумот.Длабински чисти. За разлика од други маски кои сум ги користела е поагресивна но многу добро ја чисти кожата. Инаку е маска од брендот Yves Rocher од линијата Sebo Vegetal , јас ја купив во City mall 680денари е, ама трае со месеци.
Па маска на Balea..(Dm) Моливче за веѓи..(бидејќи без него..слабо..како да не сум целосна ) хахаха (Golden Rose) Римел..(морално е..) - (Very me- Oriflame) И 2 кармина кои во периодов ми се омилени.. (Romantic Beauty 1) - (Romantic Beauty 2)