Паста за заби Colgate Dentagard мислам дека не постои подобра, нема во Мк тетка ми од Германија ми ја праќа Сјај за усни од Essence Лабело од Dr Hauschka за нега, а Nivea cherry glow за сјај NIvea roll on Хидратанта крема
1.Дезодоранс Моментално ги користам овие два. 2.Пудра или ББ крема Мразам преку ден да ставам тешки пудри на лицево кои се познаваат од километар.Затоа си користам ББ креми или се трудам да пронајдам некоја полесна пудра за лице.Моментално ја користам оваа пудра . 3.Лабело за усни Зимава мака мачам со испукани усни , па мора покрај мене да имам лабело. 4.Кармин , молив за усни , лабела во боја. Моментално овие најмногу ги користам. 5.Молив или сет за веѓи.
1. Дезодоранс Noxzema - Многу тешко да си погодам дезодоранс заради тоа што ретко некој да ми се свиѓа како мириса, ова е единствен што можам да го користам стално 2. Кремa зa лице Clinique - Имам комбинирана кожа и оваа крема ми е најдобра и најмногу ми одговара од се што сум пробала досега. 3. Гел за туширање и млеко за тело 4. Парфем Boss Orange - Преубаво мириса и е единствен парфем што го купувам по втор пат 5. За остранување на шминка ја користам оваа вода на Garnier
Списокот на производи без кои не можам е подолг од 5, ама ќе се обидам да го редуцирам, бидејќи насловот на темата е Топ 5 1. Паста за за заби 2. Сапун 3. Ролон 4. Крем за лице 5. Крем за раце
Ова се моите омилени топ 5 производи за нега на кожа без кои не би можела. Дефинитивно препорачувам 1. Крем за хидратација и смирување на лицето со алое вера, јојоба масло, камилица, бадемово масло, витамини и минерали - Dalton Derma Balance 2.Гел против акни со невен, глина, цинк и витамин А Dalton Dermanorm 3. Пилинг маска 3 во 1 против акни со невен, глина, цинк и витамин А Dalton Dermanorm 4. Млеко за чистење лице со невен, глина, цинк и витамин А (го користам и за вадење шминка) против акни Dalton Dermanorm 5. Маска за лице со кавијар за смирување на лицето Dalton Celumer Beauty Mask
мојот омилен дезодоранс тонирана крема со заштитен фактор крема за лице за комбинирана кожа тоник за лице и за крај мојот фејворит
Најчесто ги купувам од аптеката Еурофарм во Веро 2 или од Еурофарм на плоштад. Јас сум презадоволна, иако не се ефтини, цените се движат од 800 ден па нагоре. Кремот Derma Balance мислам дека беше 1.400 ден, гелот Dermanorm околу 1.000 ден, пилинг маската Dermanorm околу 1.100 ден, млекото за лице Dermanorm околу 800 ден. и маската Celumer 1.500 ден.
Најчесто ги купувам од аптеката Еурофарм во Веро 2 или од Еурофарм на плоштад. Јас сум презадоволна, иако не се ефтини, цените се движат од 800 ден па нагоре. Кремот Derma Balance мислам дека беше 1.400 ден, гелот Dermanorm околу 1.000 ден, пилинг маската Dermanorm околу 1.100 ден, млекото за лице Dermanorm околу 800 ден. и маската Celumer 1.500 ден.
само 5? ајде некако да одберам и јас 1.шампон 2.гел за туширање 3.паста за заби 4.антипреспирант 5.маска за коса
Има повеќе работи без кои не можам,ама овие ми се омилени 1.Гел за туширање-ако се избањам само со сапун се чувствувам како небањата.Морам да користам и гел.На Адидас и Палмоливе ми се најубави. 2.Пилинг за лице-Користев еден на Гарниер,и сега сакам да си купам на Балеа,да го пробам. 3.Не можам без дездоранс.Повеќе сакам дездоранси дека не ми се толку јаки како парфемите и евтини се. Не се може и без антиперспирант( не знам дали го напишав точно),сапун,шампон......ама ајде тие ги рачунам дека се за основна хигиена Инаку мразам шминка,лабела(ми се одмилија дека на секои 15 минути ставав ),лакчиња....
топ 5 производи за тело гел за туширање путер или крема за тело дезодоранс парфем ленти или што и да е за депилација
Lady speed stick Шминка (пудра, маскара, молив за веѓи и усни и кармин) Паста за заби Lacalut Млеко за тело Лак за нокти и ацетон
Се вели за тело, а не за лице? Зарем го шминкате и телото? 1. Гел за туширање 2. Млеко за тело обично спреј за тело. 3. Дезодоранс 4. Брич/ленти за депилација. 5. Парфем.
1.Сапун. 2.Антиперспирант(омилени ми се на Нивеа) 3.Лосион или масло за тело 4.Крем за депилација 5.Ракавица за бањање