1. Gel za tusiranje dove 2. Lacalut multi efekt plus pasta za zabi 3.Sampon za kosa dove od kokos i kurkuma 4.Dove antiperspirant rolon original 5. Avon krema za race od jasmin i vitamin E
1. Гел за туширање - најомилени ми се од Dove и Felce Azzurra, но некогаш знам да сменам и со некои други. 2. Лосион за тело - ги користам најчесто од Балеа, само немам еден одреден омилен, си ги менувам од време на време. 3. Крема за раце - секој месец различна си купувам, имам сува кожа и битно ми е да ми се хидрирани рацете постојано. Немам баш омилена и дека цело време само таа ја користам баш. 4. Антиперспирант - омилени ми се на Рексона 5. Парфем - без парфем не излегувам од дома. Голем љубител сум на парфеми. Малку ми се само 5, имам и омилени производи за коса, за лице... Но, ајде ако е баш за тело, нека бидат само овие. Тежок избор.
Шампон Gliss Supreme Length Гел за туширање Afrodita од ванила.(штета што многу брзо се троши) Путер за тело од Organic Shop lotus & 5 oils Антиперспирант од Dove invisible dry roll on Парфем (имам колекција, не би можела да издвојам). И мене ми се малку 5, би додала плус интимен гел, препарат за коса (спреј или балзам), крем за стапала и раце...