Најинтересна за читање - Зини земјо голтни ме Најкорисна - Општи здравствени проблеми - прашања и одговори Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења Најнечитана(од ваша страна) - Сите теми со турски серии, политика и секс Тема која ми остави најголем впечаток - Сакам да кажам Тема за релаксирање - Што слушате во моментот, Quotes и поговорките Тема за плакнење очи - Модни критики, згодни момци, вашите лични професионални фотографии
Најинтересна за читање:дали како мали зафркававте луѓе преку телефон Најкорисна: сакам да прашам Најсмешна: Зини земјо голтни ме Најнечитана: Сите теми од Политика Тема која ми остави најголем впечаток: серии и емисии Тема за релаксирање: форумски игри Тема за плакнење очи: Сите теми во Слики
Најинтересна за читање - Сакам да кажам Најкорисна - Општи прашања и здравствени проблеми Најсмешна - Смешни мислења Најнечитана - Сите од категоријата кариера,и политика. Тема која ми остави најголем впечаток - СДК Тема за релаксирање - патувања и одмори Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии
Најинтересна за читање - [СДК] Сакам да кажам... Најкорисна - Општи прашања. Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења! Најнечитана(од ваша страна) - Сите од категоријата политика. Тема која ми остави најголем впечаток - Ваши лични „професионални“ фотографии. Тема за релаксирање - Последна прочитана книга и кратка критики. Тема за плакнење очи -Згодни момци.
Најинтересна за читање - [СДК] Сакам да кажам... Најкорисна - Здравствени проблеми. Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења! Најнечитана(од ваша страна) - Сите од категоријата политика. Тема која ми остави најголем впечаток - Модни критики Тема за релаксирање - Серии и емисии Тема за плакнење очи -Згодни момци.
Најинтересна-Зини земјо голтни ме Најкорисна-Општи прашања Најсмешна-Смешни мислења Најнечитана-Политика Најголем впечаток-Ваши лични професионални фотографии За релаксирање-Ваши лични професионални фотографии За плакнење очи=Ваши лични професионални фотографии
Најинтересна за читање - Зини земјо голтни ме Најкорисна - Општи здравствени проблеми - прашања и одговори Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислеља,зини земјо голтниме Најнечитана(од ваша страна) - Серии Тема која ми остави најголем впечаток - Сакам да кажам,што би му кажале,астрална проекција Тема за релаксирање - Што слушате во моментот, Quotes и поговорките,вицови смешни мислења Тема за плакнење очи - Модни критики, и се околу мода
Најинтересна за читање:Направи сам, облека , накит Најкорисна: сакам да прашам Најсмешна:Последната глупост што ја направив Најнечитана: Целата категорија за Секс Тема која ми остави најголем впечаток: серии и емисии Тема за релаксирање: форумски игри и најдобрите статуси на фб Тема за плакнење очи: Ваши лични професионални фотографии, модни критики ,аватари, оние сликите поврзани со свадби и такви работи
Најинтересна за читање: [СДК] Сакам да кажам и зини земјо голтни ме . Најкорисна: сакам да прашам. Најсмешна: смешни слики. Најнечитана: сите категории со политика,кариера... Тема која ми остави најголем впечаток: се за модата. Тема за релаксирање: најдобрите статуси на фб. Тема за плакнење очи : ваши лични професионални фотографии.
Најинтересна за читање - Aктуелни политички настани Најкорисна - Општи здравствени проблеми и Како да искомбинирам Најсмешна(во позитивна смисла) - Прдење мислам се викаше Најнечитана(од ваша страна) - Сите од категоријата Свадба , не ме интересира моментално. Тема која ми остави најголем впечаток - Вакцини ЗА или ПРОТИВ Тема за релаксирање - СДК Тема за плакнење очи - Модни Критики
Ма СДК ти е тема за сва времена. Таму се пишуваат и 90% од мислењата кои би требало да се распоредени во 1000 други теми.
Најинтересна за читање - [СДК] Сакам да кажам.. Најкорисна - (Морална) Поддршка за сите што сакаат да ослабат и некоја тема во категоријата Образование. Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења и Зини земјо голтни ме! Најнечитана(од ваша страна) - Сите теми од категориите брак,кариера,свадба,бебе,политика. Тема која ми остави најголем впечаток - (Морална) Поддршка за сите што сакаат да ослабат Тема за релаксирање - Последна прочитана книга и кратка критики. Тема за плакнење очи -Ваши лични професионални фотографии.
Најинтересна за читање - Модни критики. Најкорисна -Како да искомбинирам.Незнам дали сум пишала ама читам и користам Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења и Зини земјо голтни ме! Најнечитана(од ваша страна) - Сите во Љубов и Секс, Политика,Религии, уште сум мала и не се мешам во таквите теми... Тема која ми остави најголем впечаток -Сакам да кажам... Тема за релаксирање - Направи сам и во мода и стил и во дом, секогаш читам Тема за плакнење очи -Ваши лични професионални фотографии
Стварно е така , ама мислам дека треба малку ред таму се и свашта се пишува ,разбирам дека е СДК ама пак извинете на офф топик
Најинтересна за читање - СДК Најкорисна - Денешната младина... Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења Најнечитана - Омилен спот. Тема која ми остави најголем впечаток -Ваши лични „професионални“ фотографии . Тема за релаксирање - Што слушате во моментов? Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии Модни критки.
Најинтересна за читање - Сакам да кажам,.... Најкорисна - Како да искомбинирам, Каде да си купам, Љубовните совети, рецепти, со еден збор СЕ. Најсмешна(во позитивна смисла) - исто Смешни мислења ( и другите теми во Насмевка Најнечитана(од ваша страна) - Од категориите Семејство, рано ми е за тоа. Тема која ми остави најголем впечаток - Модни критики и за храбри и за не толку храбри феминки Тема за релаксирање - сите теми од Мода и стил. Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии , Модни критики...
Најинтересна за читање - СДК Најкорисна - СДП Најсмешна(во позитивна смисла) - Вицови Најнечитана(од ваша страна) - Сите од политика Тема која ми остави најголем впечаток - Модните критики (и двете) Тема за релаксирање - Во мометов читам... Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии
Најинтересна за читање - Сакам да кажам,.... Најкорисна - со еден збор СЕ. Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења,Дали како мали зафркававте луѓе по телефон?. Најнечитана(од ваша страна) - Од категориите Семејство, рано ми е за тоа. Тема која ми остави најголем впечаток - -Денешната младина Тема за релаксирање - Како се запознавте со вашата љубов, Форумските игри Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии , Модни критики...
Најинтересна за читање - Што би му кажале... и [СДК] Сакам да кажам... Најкорисна - Денешната младина... Најсмешна(во позитивна смисла) - Смешни мислења! Најнечитана(од ваша страна) - Сите од категоријата Кариера. Тема која ми остави најголем впечаток - Модни критки. Тема за релаксирање - Што слушате во моментов? Тема за плакнење очи - Ваши лични „професионални“ фотографии и Модни критики.