Милки,те молам кажи ми дали ти се крена хемоглобинот од Тотхемата и во која недела ти беше 9? И мене ми е 9.7 се подисплашив,осеќав замор ама не очекував дека до толку паднал,почнав со Тотхема 2х1.
Точна недела не знам отприлика почеток на 8ми месец малце се покачи ма 10ка ама и секој ден јадев рендано цвекло ( од тегла мк беше гадно) и месо појачав па некако стигнав до 10ка хемоглобин во болница после порашај падна и продолжив да пијам после пораѓај доста крварев Не заборавај обавезно ц витамин на секоја ампула качуваат одма имаше ефект за 1 мес се покачи
Јас ги користам овие ампули железото од 9 на 14 меѓутоа 2 дена веќе ме боли стомакот од нив и изметот црн катран.. дали и на некој друг му правеле вакци тешкотии?
Мене од било што за железо изметот ми е црн, да не се секираш.Нормално е, и спанаќ да јадеш истото ќе ти се случи. Исто така знае желудник да боли, на некој и му се лоши...
Ако продолжи да те боли многу, отиди кај гинекологот, барај да ти ги смени со нешто друго, не секој може да ги поднесе Тотхемата. За изметот нормално е да е црн.