Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тоше Проески

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од bilkata, 2 септември 2010.

1. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    Единственото наше што вредеше- веќе го нема. :( Освен него и Владо Јаневски друг наш пејач не признавам. Навистина беше најдобар и незаменлив, џабе се трудат да го копираат. И не само како пејач, многу добар се покажа и како човек, хуманитарец. Само штета што многу луѓе не го ценеа тоа додека беше меѓу нас, а сега му прават спомен куќи, концерти во негова чест и што ли уште не... :( Му ги знам сите песни, често си ги слушам, и не само што песните се убави туку и со љубов се испеани. Се ежам од последниот негов албум, како да си ја претчувствувал смртта! :worried: Не знам дали би можела да оделам најубава песна од него, многу се, сепак меѓу најубавите... "Громови на душа", "По тебе", од постарите "Излажи ме", ми се допаѓаат и "Срце није камен", "Вежи ме за себе" и уште многу други. Српските верзии на песните исто така се многу убави. Штета е што човек како Тоше не е повеќе меѓу нас, ама верувам дека сите вечно ќе се сеќаваме на него! :)
    http://www.youtube.com/watch?v=7-IS46ea3Fw

На Hkikica и An-na им се допаѓа ова.
  2. crtanfilm

crtanfilm Нов член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    581
    Допаѓања:
    79
  3. Sara123

Sara123 Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2011
    Пораки:
    3.279
    Допаѓања:
    2.305
    Немам што да кажам освен-ТОШЕ БЕШЕ АНГЕЛ НА ЗЕМЈАТА ! :angel:
    Прекрасно пееше,знам многу негови песни вреди да се слушаат.
    Ваков хуман,добар,талентиран човек лесно не се наоѓа.Тоше е незаменлив.

4. pafpaf

pafpaf Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    173
    Допаѓања:
    109
  5. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
  6. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Нај искрено многу ми недостига Тоше,кога го гледам некогаш на тв се наежувам тоа беше посебен човек иако лично не го познавав но тој има посебно место во моето срце ми недостига најискрено

На Hkikica и molikaMk им се допаѓа ова.
  7. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.713
    Допаѓања:
    35.677
  8. molikaMk

molikaMk Истакнат член

Се зачлени на:
    27 февруари 2012
    Пораки:
    284
    Допаѓања:
    2.582
    Тошке ми недостигаш секој ден се повеќе и повеќе. те сакам и ќе те сакам засекогаш.... ;(
    Сепак јас сум многу среќна што имав шанса да те запознаам и лично, да те изнагушкам, да те бакнам и да ти кажам дека ТЕ САКАМ ПРЕМНОГУ....на сите концерти доаѓав неколку часа порано само за да сум најнапред, пред тебе.....горда сум што имам еден цел албум со наши слики и твои автограми кои за мене се светост...секогаш ќе доаѓам во твоето Крушево, на твоето почивалиште за да ти шепнам уште еднаш дека те сакааамммм ;( :(

На rici.aaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
  10. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    А што беше тоа дека ќе се снима филм за Тоше? Ќе има ли такво нешто? Дај Боже да има, едвај чекам

11. russia7

russia7 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    504
    Потајно се надевам дека ќе дојде денот кога овој кошмар ќе заврши... Денот кога ќе се рашири веста дека сето ова е лага... Кога ангелот наш ќе се врати и ќе го слушнеме повторно неговиот прекрасен глас, а тој ќе ни повтори како и секогаш: Сите ве сакам!!!
    Ахх колку ми е криво, колку ми е жал...
    Таков човек никогаш повеќе нема да се роди. Едноставно беше најдобар во се`.
    Никогаш нема да се помирам со тоа дека веќе не е меѓу нас... ;(
    Почивај во мир легендо... Те сакам :l:
    http://www.youtube.com/watch?v=i6jSbXUxy7E

12. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.713
    Допаѓања:
    35.677
  13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Зошто бе, зошто за Тошенце кој заслужува многу повеќе не успеа да изградат една надгорбна плоча?
    Ах, смртта никогаш нема да ја прежалиме и секогаш ќе биде во нашите срца, ама државава да ја направеше оваа работа барем како што треба, должна му е.
    http://www.youtube.com/watch?v=kk6AMWlip_0

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Аххх Тошки.... :( ... Зарем поминаа 4 ипол години ?!! ....
    Нема ден без неговите песни ама некако нај при срце ми е Тајно моја ..Ме потсетува на едни убави времиња , на детстовото , неговиот почеток и едно мало девојче кое секогаш кога ќе го видеше Тоше на Тв паѓаше во занес...Секогаш си тука без оглед на се ... <3
    http://www.youtube.com/watch?v=ghcztG-9MSE

На Divinebutterfly и vickyy90 им се допаѓа ова.
  15. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Чинам вчера беше...Лета времето, а со тебе пораснав. Не сум веќе малечкото девојче со две репчиња на главата кое во кола ги слушаше твоите песни одново и одново без да го знае нивното значење.
    Сега ги слушам поготово кога сум тажна и се пронаоѓам во нив.
    Непребол си Тоше...

http://www.youtube.com/watch?v=Hyj7F_BE4N0

На Divinebutterfly му/ѝ се допаѓа ова.
  16. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Можеби некој ке рече дека треба да ги слушаме песните негови и така он ке продолжи да живее,ама јас не можам да ги слушам,ми доаѓаат одма солзи,ми е тешко,ми се плаче ;(
    Има моменти кога на керка ми и ги пуштам неговите песни,голема загуба уште не можам да се освестам дека поминаа 4 години.... ;(

17. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Знаат да прават споменици во Скопје од бикови,крави,женски а за Тошка да направат надгробна плоча не можат.
    Тошка те сакам,ми недостигаш :l: :l:

18. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
  19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.191
    Единствено нешто за што сметам дека е така, а тоа е дека многумина не го разбраа доволно добро она што Тоше секогаш го говореше.Нешто за што треба да се размисли зошто сите го сакаа.
    И како што кажаа погоре, треба да му се направи споменик.Таков човек како Тошка наш, заслужува многу повеќе.Бидејки бил човек во вистинска смисла на зборот.
    Додека неговата смрт, ќе остане мистерија, џабе ќе биде и ако некој ги разоткрие тие што го направиле тоа, оти и да ги разоткријат, истите тие ќе негираат и така до бескрај.Нема вредност, казната за тоа секако ќе се врати, кога-тогаш, без разлика на каков начин, бидејки се што е направено лошо некому, не останало неказнето.

20. teletabis4e

teletabis4e Нов член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    168
    Допаѓања:
    27
    Нека му е вечна слава ама претераа овие нашиве...