Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тоше Проески

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од bilkata, 2 септември 2010.

1. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Не ми е јасно кај им е целта што не ги објавуваат туку вака ги чуваат интервјуата

2. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
    Читав негде дека било објавено предходно ама јас колку што се сеќавам имам гледано само слики од ова интервју ама не и видеото ..

3. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.713
    Допаѓања:
    35.677

Прикачени фајлови:

• ReklamnaSlika.png
      ReklamnaSlika.png
      Големина на фајлот:
      532,1 KB
      Прегледи:
      189
  4. Hkikica

Hkikica Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    989
    Допаѓања:
    677
  5. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.713
    Допаѓања:
    35.677
  6. An-na

An-na Форумски идол

Се зачлени на:
    9 септември 2011
    Пораки:
    6.713
    Допаѓања:
    35.677
  7. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
  8. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Минатиов викенд со мама шетавме по градот и поминавме покрај мостот да го видиме Тоше на мостот.И можам комотно да кажам дека кога одев на кај мостот си мислев, леле којзнае на што личи,зошто на сликите не ми се допадна.Но кога го видов во живо слободно можам да речам дека воопшто не изгледа како на сликите, и баш го има ликот на Тоше.Не е скроз оноа копија.Ама воопшто не е ни лошо.

9. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Што мислите за избор на човек-дечко што личи на тоше?(макар и виртуелен избирање ). Мене како идеја ми се допаѓа а и забавно би било да знае и нешто да отпее + . :D

10. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    ^не ми се допаѓа. Тоше беше еден и единствен.

11. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    Сноу не мислев некој да го замени,туку идејата ми е нешто од типот пр како што има луге што личат на познатите ,актери ,пејачи и слично низ светот па зошто да нема и за тоше ? Тука нема нешто што би го оцрнело неговото име или прикажало во негативно светло ,само забава :tmi: :wasntme:

12. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Разбрав јас на што мислеше. Ама според мене едноставно тоа не е убава идеа-мој став и размислување.

13. Angel.girl

Angel.girl Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    669
    Допаѓања:
    667
    Денес е 5 октомври. Денес е ден во кој на моменти си се насмевнувам во себе за тоа што на денешен ден беше еден од најубавите концерти на нашиот ангел. Но денес е ден и од кој се ужаснувам и сама себе си велам ,,не требаше тој да биде последен,,. Тежок ден во секој случај. Не само овој. Многу ми недостига ангелот наш. И не, некам да звучам како некој кој жали и го сака Тоше само по неговата смрт. Тие што ме познаваат знаат дека Тоше беше оној кој го сакав најмногу. Тие знаат дека се будев и заспивав со него. Тие што ме познаваат знаат дека ги знаев сите негови песни, знаев буквално се за него. Знаат колку внимателно зборував за тој човек уште од мала, знаат колку внимателно ги чував и прибирав сите слики од него, сите информации. Го сакам исто колку што го сакам и моето семејство? А можеше ли некој да не го сака него?Заради овој човек кој Господ ни го зема прерано јас станав подобар човек. Научив да сакам, научив да слушам, да бидам трпелива, да помагам, да се смеам, да ги ценам основните човечки вредности и да не им судам на луѓето затоа што сите се исти. Им благодарам на моите што сфатија колку ми значи овој човек и што ми овозможуваа да бидам дел од сите негови концерти. Им благодарам што ми овозможија да го запознаам и да се дружам со него бар еднаш годишно, да го слушам, да го гледам, да го гушкам. Можев само да седам до него и бесконечно да го гледам. Блескаше со некоја позитивна енергија. Ме правеше среќна. И не, за мене не се само 5 или 16 октомври, 25 јануари денови во годината кога се сеќавам на него. Помислувам на него скоро секој ден. Ме боли кога ќе помислам дека никогаш веќе нема да го видам, да го слушнам, да го гушнам. Тој човек како да беше лек за се. Го сакаа сите. И стари и млади. Денес е еден од деновите кога цел Балкан си спомнува на него, бидејки овој ден пред 5 години беше целосно негов. Јас никогаш нема да го заборавам него, тој не сакаше сите со срцето и душата, многупати ни кажуваше дека го правиме среќни. Се надевам дека ако може да гледа од горе од небото ќе се гордее со нас, оние кои вистински го сакаат и го чуваат од заборав, затоа што Тоше беше еден и единствен, најдоброто нешто кое и се случи на Макдонија

На the.vampire.girl и Gordana10 им се допаѓа ова.
  14. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    Да пред 5 години беше неговиот последен концерт.Во Скопје знам бевме баш тогаш кај роднини и вујко ми ми вика види земав карти за кон. на Тоше и јас радосна ќе одам и ќе го видам Тоше и го прашувам сл. ден дали ќе одиме и он ми вика па оваа карта не е за тебе... :worried: и знам кога беше концертот се изнаплакав премногу и остнавав само да гледам на ТВ и додека гледав дојде татко ми и ми рече дека на следниот и ние ќе бидеме е дека ќе му донесеме мече зошто беше по моја желба. ;( ;( ;(

15. i-v-a-n-4-e

i-v-a-n-4-e Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    617
    Допаѓања:
    1.116
    На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Кој би рекол дека поминале 5 години...како вчера да беше кога уште во 17/18часот со другарките отидовме на стадион,за да фатиме место до бината. А кој би помислил тогаш дека тоа всушност ќе му е последниот концерт... :(

17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    ^
    ќе има нешто по телевизииве, пренос, или слабо?
    инаку да, и јас се сеќавам на последниот концерт на Tошка, најгоре бев со другарка, леле колку народ имаше :)

18. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
    Денес сите заедно во еден глас,во еден знак на љубов и незаборав кон Тоше,да присуствуваме во ѕвезденото небо.!!

19. kikav

kikav Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    2.711
    Допаѓања:
    2.034
  20. SlAtKi4ka.SlAtKi4ka

SlAtKi4ka.SlAtKi4ka Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2011