Може само и е досадно у врската, а не знае да ти каже па избегава секс. Бог знае што се дешава у женска глава, најдобро прашај си, разговорај отворено па што биде, нека биде.
добро ама неможе толку од еднаш да о сд здосади и ако и се здосадило зашто уште ми вика те сакам ме гушка едно друго незнам очигледно е сериозно ке разговарам или кр биде или не
Абе прашај ја!! Нејзе! Не нас! Се' може да е. Може е инфекција. Може е под стрес некој. Може има друг. Може не те сака повеќе. А можда су лабудови! Не и' сме во главата.
Дај бе прекини да мислиш на секс. Оди издркај неколку пати и кулирај Јас не знам како толку години издржала со тебе ако ја гледаш само како женска за задоволување на твоите ебачки потреби. Многу ме иритираат вакви мажи, се удирате во гради како ја сакате женската и јаки ебачи сте, уствари не знаете да препознаете кога женската ви е несреќна или тажна.. Подобро да и направиш услуга и да и раскинеш. Барем ќе најде некој што ќе ја почитува пред се а сексот ќе им биде јаготка на шлагот..
Треба да научат дека 'јаките ебачи' не ебаат кога им се ебе, туку кога се 'спремни' да задоволат жена (во секоја смисла на зборот). 'Јаките ебачи', не се себични... никогаш.
Добро де не го напаѓајте одма,човекот си праша само зошто му дојде чудно после толку време од еднаш да престане да сака кекс.Мада не треба нас да не прашува него треба да седне да разговара со неа
Moжеби се кекснала настрана па има грижа на совест и мора да ти кажува по неколку пати во денот колку те сака и да те гушка
А може и двајца возрасни да седнат и да поразговараат околу проблемот. Некои веруваат дека е поефикасно дури и од прашување по форуми.
Јас мислам да ја испровоцираш да ти каже во што е проблемот на тој начин што ќе ја обвиниш. Пример: знам дека имаш друг и затоа не сакаш секс со мене. После ова или ќе ти каже што е проблемот или ќе ти раскине.
Ова можи да е од низа проблеми. Колку сте блиски емотивно? Далеку од површни муабети и велење те сакам, туку колку сте поврзани? Можеби има некоја мака, инфекција и не се осеќа комотно да ти кажи. Можеби ради твоја реакција? Стресот и анксиозноста можи да намали либидо. Можеби има некакви проблеми за кои знаеш или не знаеш? Нема да одам во "изневери и има грижа на совест" или "изневери и закачи инфекција", зошто сметам дека во секоја врска можи да има ваков сув период ради многу други причини. Ама се што и другите пишале, или јас што пишав се под "можеби". Искрен и отворен разговор меѓу партнерите е клучен за успешна врска, а исто така и да не се осудуваат меѓусебе.
Па ако вака ѝ рече без било каков доказ да ѝ приложи за тоа, и подобро нека му раскине искрено. Не ѝ треба таков.
Во право си, не негирам. Ама кога веќе толку сака да дознае без разлика на се', тогаш само провокација му останува. Затоа реков или ќе му каже или ќе му раскине. Точно дека е незрело, неправилно и грешно. Нивната врска мене не ми изгледа на здрава врска со оглед на тоа што дечково бара решенија какво што му кажав. Увидов дека сака да дознае без разлика на се' и дека не може да се помири, задоволи и застане со "правилните" совети што до сега му беа понудени. Па кога веќе е толку очаен еве му лош совет, но функционален.
Мене не ми е јасно, не ви се дешава вас некогаш период кога не ви се има секс? Напалени сте по цели денови? Голема работа, три недели, wow страшно за раскинување Плус ти рекла дека ја пече, можеби и психички нешто ја мачи, ама наместо да се засекираш за неа ти си се потресол што три недели немаш кај да го стаиш. Катастрофа. Нема поента на врски без комуникација и грижа за другиот лик. Да треба да се притресувам да не ми раскине дечкото зашто периодот не ми е за секс, подобро не би ни имала дечко.