@brunettefairyxo , Дали тие неколку пати што рече дека сте имале секс ви се случила некоја несреќа како пукање на кондом, изместување, вадење или нешто слично што може влијаело на тоа да добие страв? Дали можеби самиот тој се почувствувал неспремно во даден момент и има доживеано страв дека може да се случи нешто лошо поради губење на контрола? Дали од тогаш ви се има намалено интимноста и нежноста меѓу вас, т.е. да правите се останато освен пенетрација или пак е некако заладен од тебе и избегнува се? Може одговорите на овие прашања да ја појаснат ситуацијата.
Ako odbegnuva seks, mora razgovor. Vrskata ne mozi bez seks, inaku sho ke prajme? Ke citame knigi ili ke igrame shah koga sme zaedno?
Auuu ako se premnogu mladi, neka pocekaat ne e kraj na svetot. Koga ke se opustat ke im dojdi prirodno. Ne procitav unapred
Ne se svedva se na seks, normalno, ama ako nema voopsto i toa ne cini. I ako toj/taa ne sakale seks, zosto voopsto sakale vrska? Ako nejkis seks ne vlegvas vo vrska. Makar sto ima samo sex bez vrska.
За среќа, се нема случено никаква несреќа, неговата сперма нема допрено до мене. Воопшто во никој случај до сега. (зборувам за долниот дел на стомакот и вагината) Секогаш се чувствуваше спремен, уште пред скоро една година се случуваше да зборува за односи, но јас сакав да почекам да помине некој период. Не можам да дојдам до добра причина зошто би се појавил тој страв кај него. Можеби стравот од одговорност е на прво место, не знам. Интимноста и нежноста... Па види, не можам да кажам дека се намалени, но има моменти кога чувствувам дека ниту тој ниту јас не се однесуваме како што сме се однесувале пред неколку месеци. Можеби проблемот е друг, но сепак.
Ако во врската нема секс, не знам, не е комплетно. Можда ако си биле мали да се подружеле повеќе, овде машкото е неискусно и се повлекува, нормално, не знае ништо на темата. И се оддалечил. Па нека се договореле за платонска, некаква. Инаку да, ако во нормална врска помеѓу два зрели субјекти нема секс, не е врска.
едноставно може и досадно му станало па не сака да те повреди. или пак е преокупиран со други домашни проблеми па на крај памет му е за секс, сака само да се опушти во твоето друштво во тишина или разговор или дружење, може многу му дошло секс и не сака повеќе или ете не сака, да беше обратната ситуација ќе го пцуевте машкото, а тука уште да и речевте да го врзе и никаде да не го пушта
Или сакал само да те изебе, па сега откако успеал сака да те откачи но незнае како. Или ако не е искусен, сеуште незнае како да ужива во сексот, не му се видело нешто вау првите пати па избегава. Во тие години кога вријат хормоните незнам друго што би било.
Ne veruvajte mnogu na takvite aplikacii, i nie koristevme aplikacija i redovno vodev evidencija da nemame odnosi vo tie denovi, NO sepak ostanav vremena..taka da..
Zdravo,veke podolg period koj trae poveke od godina ipol,so devojka mi nemame nekoj seksualen zivot,od 2pati na den(sekoj den) se svede na 5-8 pati mesecno,sto mislam deka e malku.Sansi za izneveruvanje nema,bidejki sme 24/7 zaedno sto bi rekle i po mocanje,vo nekolku navrati probav da razgovaram so nea,rece deka ke go popravi toa so izgovori deka e umorna i slicno.Sto e najcudno,sekogas mora da sum jas toj sto ke inicira,pocne da ja zakaca za da i tekne deka treba nesto da prezeme.Znaci totalno seks radi reda,bez predigra kolku da se kaze deka sme imale seks.Mislev ke bide periodicno no za zal produzuva a toa me tera me tera da mislam deka sakam da izneveram.Soveti i kritiki,slobodno pisete
5 до 8 пати месечно, то ти е скоро 2 пати неделно, и тоа е малце за тебе и те тера да мислиш да ја изневериш? WOW!!! Си помислил дека можеби навистина е уморма и дека ти треба да ја разбереш а не да очекуваш таа да превземе нешто и да се смени!!!