Ич не се мачи да го анализираш шо му е, како му е. Тиквар е. Најди некој шо е постабилен во жироскопо.
Prv pat mi se desi vakvoo nesh, amaa nemam problemi so samodoverba samo ne znam so mu e forava, 300 priicni iznakaza, sakam nejkam, pa samo oralen sakam, i tolku sea rece da sme drugaarii, srekja nemavme niso ama mi go proseta mozokot taka
Чиста совест во смисла не легнав со неа, мал флерт беше. Во секоја варијанта глупаво излегуваш ти само уште. Што ти е гајле дали лаже или не. Бегај од типот, каде ти е гордоста? Биди среќна што не си ни имала секс со таков гнасен човек што има женска, а и со други се плетка.
Бара совети сега зошто немале секс иако дознала дека има женска. Да ја оправдаме? Аплауз да и дадеме?
И тој не знај шо сака, е то му е. Ти викам.... Најди некој шо знае и терај. Овој само ќе те малтретира и ќе ти троши време непотребно
Chovek ne mi e gajle dali ne smr imale, uste poarno ne me iskoristil, mi kaza 300 pricini, ne znam kaj mi e mozokott..Utre sr plasam da ne mi vadi muabeti, da ne sr isplasil neso od mene kojznae so e samo sovet barav, ne ubiv nikojjj, loso se osekjam zimi se
Понижување за сама себе е некој да ти каже имам женска, а ти да се прашуваш уште зошто сте немале секс. Значи не и сметал фактот дека е зафатен, и смета што ја одбил за секс. Дури и да не е навистина зафатен, после такво нешто кажано не треба да паѓа на ниво на очајна швалерка што моли за секс и внимание. Блок, игнор и чао.
Па да, лошо се осеќаш дека те одбил, егото ти паднало, а не се осеќаш лошо дека може стварно имал девојка и си била со таков човек. Па се исплашил девојка му да не дознае сигурно или го фатило грижа на совест. Гнасен тип во секоја варијанта.
Добро тоа е културен начин на одјебување, ништо друго, "ќе останеме другари", не дека стварно ќе се дружите. Батали го, најпаметно.
Griza na sovest...Tesko, mi rece da bideme drugari si znaci vaka, utre pak ke te zalapam, amaa pak ke si bideme drugarii...Sekako podaleku od tojj ne planiram so takov, samo cudno, nejkam da ispadnam jas nimfomanka sea ....A on "Cesen"
Не може да биде чесен дечко со сака орал од друга девојка. Не ти треба ни ваков другар. Кажи му друже мене не ми требаат луѓе кои не знаат кај тераат у животот.
Од толку големо скопје кај ги наоѓате тие што не ве поштуваат и не знаат што сакаат, па уште се трудите да ги сфаќате