1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Тој/таа одбегнува секс?!

Дискусија во 'Секс' започната од Leika, 8 мај 2012.

1. taznata :(

taznata :( Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    82
    Не верувам да сум асексуална затоа што и сама некогаш дома имам потреба и самата се задоволувам со триење и си свршувам.

2. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    2.142
    Допаѓања:
    17.723
    Епа мила јас сепак ќе се сложам со мислењето на @Petar80 од погоре

На Marijana93 и Скопјетесакам им се допаѓа ова.
  3. taznata :(

Се зачлени на:
    28 мај 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    82
    Имав дечко пред него, одевме 1 година ама беше врска на далечина, имавме пробувано ама не беше како со овој затоа што ништо не напрајвме тогаш само останавме на пробуваното бидејќи јас и тогаш се плашев и мислев дека не ме привлекува тој и затоа ставив крај на врската, но истото е и со овој неможам доволно да се опуштам и да уживам. Затоа и се плашам за мојата сексуална ориентација. :(

Последна измена: 1 септември 2016
  4. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.287
    Допаѓања:
    8.617
    Одите 6 месеци и му немаш дадено? Или не те привлекува сексуално или да пробаш со друг. Треба да бараш човек што и ќе те сака и ќе те задоволи ;) . Па и ти стисни заби и издржи не се плаши не е болка за умирање :D

На Ivan :), miki maus, КикиМаус и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. taznata :(

Се зачлени на:
    28 мај 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    82
    Не е проблемот само болката туку и ко ке дојди допир со тоа ко ќе треба да влегува во мене ми е гадно.

На Marijana93 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Marijana93

Marijana93 Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2013
    Пораки:
    1.287
    Допаѓања:
    8.617
    Тоа значи дека дечкото не те привлекува доволно ;) да пробаш со друг најубаво :)

На miki maus и КикиМаус им се допаѓа ова.
  7. taznata :(

Се зачлени на:
    28 мај 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    82
    Незнам стварно, а убаво ми е со него, се другото ми е погодено, никогаш не ми е досадно, ме сака премногу, ако е тоа дека не ме привлекува то значи дека ни претходниот не ме привлекувал, а можно е и машки воопшто да не ме привлекуваат, и од тоа ми е најмногу страв.

8. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    До кога ќе се замарате со годините ми се, подобро е за тебе да почекаш ... не е до годините туку до тоа да си спремна и љубопитна за да можеш навистина да го доживееш тоа што треба. Не се замарај со глупости. Полека, Рим не е изграден за еден ден, така и довербата не се стекнува наеднаш и ајде, секс ... Кога твојот мозок ќе се опушти ќе видиш не си обратна што задник те привлекува хаххаха пушти го да те истражува очигледно не брза и не сака да те повреди, тоа се цени.

На КикиМаус и Victorian им се допаѓа ова.
  9. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    А девојки те привлекуваат па, ова си го моташ по постовиве ?

На КикиМаус му/ѝ се допаѓа ова.
  10. taznata :(

Се зачлени на:
    28 мај 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    82
    Во живо некоја девојка да ме привлекувало не ме привлекува. Ама кога сум свршувала сама сум пуштала понекогаш видеа со девојки кои меѓусебно извршуваат сексуални работи. :( Незнам стварно како да си го решам овој проблем. Сепак е проблем...

11. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    Од тоа колку јас што знам лезбејка не се станува хахахха не се секирај ххахаха Вака, јас сум сега и мајка и се нормално си тече ... јас до 24год. дечки шетав строго само за рака се додека не тргнав со маж ми. За сите јас го имав истиот проблем како и ти, јас до ден денес го имам истиот проблем, по сите параметри човекот да е совршен за мене јас не можам, утепај ме не можам. Тука игра голем удел и доверба и хемија. Пушти мозок, со тој што е за тебе ќе немаш проблем. Тешко е на почеток, ама со доверба и љубов и хемја мора да има и ќе си биде се. Не се замарај со глупости, уживај!!!

На theowndemon, Bozica1980 и Marijana93 им се допаѓа ова.
  12. taznata :(

Се зачлени на:
    28 мај 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    82
    Ама работата е што можеби одсекогаш сум била ама не било до израз а сега од ко почнав со дечко тогаш испаѓа дека не ме привлекува толку многу сексуално, а можеби е и до стравот од болката и тоа што ми е гадно...

13. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.038
    Допаѓања:
    257.637
    Ако ти е гадно, не е тој вистинскиот или ти премногу се плашиш.
    Не брзај, што имаат врска годините. Таман ти се ;)

14. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    Непознато ти е тоа е се ... а да не зборам дека ти е страв од последиците веројатно ... искрено ти кажувам, јас не сум дете и се познавам себе си добро, јас не можам и тоа мене не ми е прв пат па, ете страв ми е и што ја знам, дете имам ама не можам. Разбери, не се сите така лесно водени од нагоните, некои од нас ги контролираат и моментот кога е потребно да се опуштиш барам повеќе исполнети аспекти. Ништо не ти е, само многу потешко ќе се склопуваш со партнер и ќе ти треба мн повеќе љубов и доверба за да бидеш со него.

На Marijana93 и Bozica1980 им се допаѓа ова.
  15. taznata :(

Се зачлени на:
    28 мај 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    82
    Можно е да е до тоа, а сакам да уживам и јас како и сите други нормални девојки во сексот...

16. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    Ќе биде и тоа ама со тој што по некои малку поразлични правила од оние што важат за другите е за тебе. Не се секирај, има нешто малку чудно кај вакбиот тип луѓе изгледа, јас не можам и не е убаво ако не чувствувам љубов од др страна или има нешто едноставно што не можам да го објаснам, а посилно е од мојот мозок и воља. Јас сум таква и тоа е тоа, пробав да се сменам не може. Затоа ме зезаат со говорна маана сум, стално вкам НЕ, и сметаа дек амолење ми требало, не е така ама не можеш да докажеш.

17. taznata :(

Се зачлени на:
    28 мај 2016
    Пораки:
    147
    Допаѓања:
    82
    Дајбоже да бидни веќе еднаш како што треба па после да немам вакви проблеми и да не се секирам. Фала на искрените совети. :)

18. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.163
    Допаѓања:
    5.086
    А не се надевај дека тоа ќе се смени ако си таква како мене, тоа е тоа, само да ти се погоди некој и да ви е добро заедно ... ќе биде де, хаххаха како си се исплашила, а ваму не му даваш на човекот да мрдне. Е, ако не го пушташ како ќе се смени тоа. Нека заслужи и момчето и ти :) Ќе ве биде, релакс.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. miki maus

miki maus Активен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2016
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    6
    а каде ги наогате со што ги раните вашите мажи хахах мала сала

20. miki maus

miki maus Активен член